diumenge, 14 de febrer del 2010

Jordi Vidal salva un punt al minut 88

SANTFELIUENC FC 1 - UE POBLE SEC 1
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 250 espectadors
Àrbitre: Xavier Puibert Grima (Delegació de Sabadell)
Temps: 4 graus. Cel entelat de neu i entrat el matí es va deixar veure el sol


El retorn a Les Grases no va ser com l'havíem somiat. El fred glacial va fer que molts aficionats decidissin quedar-se a casa i aplacessin la seva decisió de passar un bon dia amb el Santfe. L'equip també es va encomanar de la gèlida temperatura i sortosament el gol de Jordi Vidal a les acaballes va salvar un punt en un partit en to menor i amb dues parts clarament definifes i diferencides: la primera va ser per a un sorprenent Poble Sec; la segona per al nostre equip per bé que va faltar convicció i una mica de fortuna (Francisco i Quiles es van topar amb el pal) per superar un rival que va ser millor del que esperàvem. Al capdavall tot continua igual, el Santfe manté el cinquè lloc amb 38 punts, a un de la Montañesa, tercer classificat, i a dos de la Grama B, segon classificat.
El Poble Sec va començar fort. Els seus homes d'atac van trenar jugades per bandes amb massa comoditat davant un Santfeliuenc desconegut, apàtic i imprecís. Per un moment va fer la sensació que jugàvem amb els guions canviats. Els sequistes van donar el primer avís al minut 11 en una acció de Gerard que sol com un mussol va superar Carlos però es va trobar l'incombustible Dani Sánchez que, sota pals i amb autoritat, va allunyar el gravíssim risc. Deu minuts més tard els barcelonins ja no perdonerien. Fran per banda dreta va fer mal i en una incursió ràpida es va desfer de Carlos per assistir Marc Ribas que, es del punt de penal, va enviar la pilota a la xarxa.
Tothom confiava que el gol en contra esperonés el Santfe. Hinojo havia gaudit d'una bona oportunitat cinc minuts abans del gol sequista però va mancar precisió i ordre en conjunt. El quadre no acabava de prendre forma i els visitants van controlar amb massa comoditat al mig del camp. Les baixes de Jacobo i Diego a la parcel·la central es van acusar.
Tocava esmenar en 45 minuts el que s'havia llançat al primer acte. El Santfeliuenc, amb molts problemes per superar un incomodíssim Poble Sec, es va anar apropant a poc a poc a l'àrea de Carulla. La primera gran fuetada va ser de Francisco al minut 61. L'altíssim mitjapunta va recollir una pilota des de la balconada de l'àrea per engaltar un xut fort i sec que es va estavellar al pal dret per acabar topant-se amb l'esquena del porter i passejar-se per la línia de gol mantenint un suspens que va desesperar l'afició. No contents amb això Rubén Quiles es va fer amb una pilota quatre minuts més tard per endinsar-se dins l'àrea i enviar la pilota ajustada al pal esquerre. Avui no era el nostre dia.
Quan el color de la derrota començava a envair Les Grases el Santfeliuenc va apel·lar als impossibles per salvar un puntet. En una de les múltiples accions que van acabar amb una pilota penjada a l'àrea i després d'un seguit de rebutjos, Álex Burch va aconseguir pujar la pilota per ficar-la al cap d'un providencial Jordi Vidal que va superar el porter del Sec. Les Grases esclatava i per uns minuts i en un rampell de ràbia vam pensar que inclús ens acabaríem emportant els tres punts. Malauradament... o sortosament tot va quedar en taules consoladores per a un partit agre, travat, espès i antipàtic en què el Santfeliuenc mai no es va trobar còmode. Coses de Primera Catalana on tots els equips disposen de qualitats per fer mal.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Jordi Vidal, Iñaki, Arcos (Dani Texeira, 78’), Hinojo (Iván Fuentes, 78’), Parralejo, Quiles, Francisco (Ochoa, 68’) i Álex Burch.
UE Poble Sec: Carulla, Álex, Vasco, Xavi, Adam (Tanev, 72), Marcel, Tito (Luisinho, 63’), Marc Ribas, Fran, Eric i Gerard.
Gols: 0 - 1, 21' Marc Ribas i 1 – 1, 88’ Jordi Vidal.
Àrbitre: Puibert Grima. La seva actuació va ser correcta. No va mostrar cap targeta al Santfeliuenc; targeta groga al sequista Fran. Va expulsar el visitant Tito Reinoso per dues grogues quan ja havia estat substituït.


Quadern de notes:
-El Santfeliuenc s'hi va deixar la pell per, almenys, rescatar un empat en un partit travat i fosc.
-Jordi Vidal va tornar a ser providencial. El central s'està acostumant a fer gols amb la testa ben esmolada.
-La bona marxa del Santfe crida l'atenció dels mitjans de comunicació. Sport i Mundo Deportivo van enviar fotògrafs i ETV Llobregat va enregistar el partit per oferir-lo íntegrament en l'edició del proper dimats a Delta Esport (16:30 hores) i repetit el dimecres (12:00 hores).
-El Poble Sec va posar orgull, lluita i disciplina. Una gran feina d'un equip que el passat estiu va estar a punt de no prendre part a Primera Catalana i que està complint amb nota.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que mala suerte de Francisco y de Quiles ,el balón al palo.

Qué buen partido de los nuestros. un gol de Jordi Vidal nos salva de ponernos en 8ªposición

un saludo i viska el santfe

Anònim ha dit...

LOS VIDEOS DEL PARTIDO ESTAN EN FACEBOOK. PEÑA DANIEL MALDONADO.
ESPERAMOS PODERLOS VER EN LA NUEVA WEB DEL SANTFE

jesus m. ha dit...

Lastima de la primera parte, nos falto esa chispa que teniamos ultimamente, y despues nos hacia mucho daño por su banda derecha, donde siempre hacian jugadas con superioridad numerica y si salia el central a ayudar nos pillaban la espalda en defensa su nº9 y aparte muchas perdidas de balones en la zona de creacion. En fin...

Ya en la 2º parte, canvio el partido y el sanfe fue a por la victoria, y con algo de suerte, casi se consigue, muy buen esfuerzo chavales.

Ahora a pensar en Peralada y nada todo sigue igual pero una jornada menos.