dilluns, 15 de febrer del 2010

La contra de la crònica

Memòria del fred. Recorda vivament el títol d'una novel·la de Julio Llamazares però va ser el que vam viure i patir a Les Grases. El convidat del cap de setmana es va presentar amb el seu rostre més ferotge i esquerp -a les 10 del matí a Les Grases la temperatura fregava els 0 graus- espatllant un xic els actes que havíem preparat, tot i que tornarem a reincidir amb la mateixa il·lusió d'aquí a dues setmanes en la visita del San Cristóbal en un altre partit que serà gran.
El Santfe està de moda. Els magnífics resultats estan atraient l'interès dels mitjans de comunicació i Mundo Deportivo i Sport van decidir fer reportatges que veurem publicats en els propers dies. En l'edició de dilluns hem tingut un primer pessic amb crònica i imatge a tots dos rotatius. El nostre club és l'estendard de la ciutat i això s'ha de començar a notar en molts aspectes.
L'empat va deixar un pòsit agredolç: de satisfacció perquè s'havia salvat un punt però també de certa amargor pel que podria haver significat de simbòlic sumar tres punts. Això és el que té acostumar-se tan bé. Però temps al temps i deixem treballar amb tranquil·litat aquest equip que si continua per aquest camí aviat tindrà a la mà la permanència. I un cop assolida perquè no somiar amb coses grans. Pero cal anar pas a pas i fil per randa sense perdre l'orientació i el sentit.
El proper diumenge tornarem a viatjar a terres gironines per jugar a Peralada. Serà la primera vegada que visitarem aquesta petita localitat alt empordanesa coneguda per la seva intensa vida cultural i la rellevant vitalitat econòmica. Som-hi a tots per seguir mantenint la moral alta i la il·lusió pels núvols. El Santfe ho mereix!!!
Santfe, mediàtic!!!!
Malgrat el fred glacial, els aficionats fidels no es van voler perdre el bon moment que travessa el Santfe
Els fotògrafs de Mundo Deportivo i Sport prenen posicions al costat de Manuel Cano

La nostra companya de ET Llobregat Televisió

Manuel Cano prepara les notes per enviar la crònica a Mundo Deportivo i Sport

El nostre amic Félix va tornar a estar al comandament dels fogons