diumenge, 21 de febrer del 2010

Un golàs de Javi Pozo deixa al Santfe a les portes del paradís

CF PERALADA 1- SANTFELIUENC FC 2
Estadi: Municipal de Peralada
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Ramon Ricard Comella Gil (Bages)
Temps: 10 graus, cel amb sol i núvols

Minut 92. La pressió del Santfeliuenc és asfixiant. Diego es fa amb una pilota a la banda dreta s'apropa a la balconada lateral de l'àrea i fa una centrada perquè Javi Pozo remati de cap marcant els temps... es fa el silenci, un segon llarguíssim, el cor se'ns surt... la pilota s'estavella a la xarxa. Era el 1 a 2. Eufòria desfermada. El nostre equip havia aconseguit una victòria que dóna tres punts per seguir picant a la porta del... paradís. Una jugada que resum la història d'aquest Santfe nostre que sembla decidit a regalar-nos dies de glòria. Què la festa, continuï!!!
Al Santfeliuenc li va costar Déu i ajuda adaptar-se a la gespa natural del Municipal peraladenc. Entre que no estava en les millors condicions i que el bot de la pilota era irregular, els nostres van fer prou en anar sobrevivint i esperar el seu moment. Els empordanesos van dominar els primers 45 minuts amb relativa comoditat. Carbó al minut 16 va provar els reflexos de Carlos. El local Marquitos va crear molt perill per banda esquerra i al minut 27 va estar a punt d'inaugurar el marcador en una rematada còmoda que se'n va anar desviada. Els locals estaven cuinant el gol i els va acompanyar la fortuna. A la mitja hora, una centrada al punt de penal va ser rebutjada per Iñaki, que va rebre la pressió del local Álex, amb la desgràcia que el rebuig va sorprendre Carlos en la seva sortida. Tocava revisar el manual per capgirar un partit que es vestia amb un equipatge amarg.
I les coses es van complicar un xic més quan l'àrbitre va ensenyar targeta vermella a Quiles per un suposat cop de colze. Una decisió exagerada que va tenir una compensació immediata tres minuts més tard amb l'expulsió del local André per una acció mil·limètricament calcada. L'única aproximació del Santfe va ser en els darrers instants quan Francisco va fer una bona jugada individual per bé que la seva centrada va ser molt tímida.
Si el Santfeliuenc no volia marxar de buit de les terres alt empordaneses calia fer un canvi radical. I des dels inicis del segon acte vam veure un equip molt més entonat. Parralejo va avisar al minut 47 en un llançament des de la frontal de l'àrea que va escopir el travesser. Dos minuts més tard Hinojo es va plantar davant Buendia i el porter gironí va rebutjar amb les cames. Els blanc-i-blaus es van llançar decididament i asfixiantment a l'atac però mancava culminar les accions. Andrés González va treure de la banqueta tot l'arsenal: Diego, Javi Pozo i Iván Fuentes. Tanmateix en una contra local, Marquitos va tenir el gol a les botes. Sortosament la seva rematada va anar al travesser. El temps s'esmunyia i el Santfe no podia. Però en una de les múltiples accions ofensives la sort canviaria. Diego va ficar una pilota potent dins l'àrea i Alberto, venint des de darrere, va impactar un xut sec que va topar amb el defensa local Dani Óscar per acabar a la xarxa. Ja teníem a la butxaca un punt. El destí, però, encara reservaria al nostre equip una jugada final. El protagonistes ja els saben, la societat Diego/Javi Pozo, la conclusió: un gol que ens va fer saltar a tots d'alegria, l'alegria memorable per tres punts que ens deixen a les portes del paradís. All the rest is silence.
El Santfeliuenc suma 41 punts i se situa quart, a només un punt del tercer classificat. Seguim somiant. El proper diumenge el San Cristóbal visita Les Grases. El partit dels partits en una jornada que ha de fer omplir Les Grases de gom a gom. Sant Feliu, la ciutat i l'afició a l'esport ja no tenen cap excusa. És l'hora del Santfe!!!!

CF Peralada: Buendia, Lango, Edgar, Dani Oscar, André, Álex, Chacón (Diego, 73'), Tidian, Borja (Ezequiel, 65'), Marquitos i Carbó (Eric, 65').
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez (Iván Fuentes, 72'), Alberto, Jordi Vidal, Iñaki, Arcos, Hinojo (Diego, 63'), Parralejo (Javi Pozo, 63'), Quiles, Francisco i Álex Burch.
Gols: 1 - 0, Iñaki, propia porta, 30'; 1 - 1, Alberto, 79'; 1 - 2, Javi Pozo, 92'.
Àrbitre: Ramon Ricard Comella Gil, la seva actuació va ser dolenta. Va mostrar targeta groga els locals Tidian, Carbó, Edgar, Borja i Buendia. Va expulsar per targeta vermella directa André (43'). I als santfeliuencs Dani Sánchez, Álex Burch i Javi Pozo. Va expulsar per targeta vermella directa Quiles (40').
Incidències: gran resposta de l'afició santfeliuenca. Prop de 70 aficionats van viajar fins a Peralada en autocar i en cotxes particulars. A l'acabament, crits de Santfe, Santfe!!!!

Quadern de notes:
- Javi Pozo va fer el seu novè gol que permet encadenar l'onzena jornada sense perdre. Veure per creure.
- Les ganes i el compromís d'aquest equip nostre mouen muntanyes.
- Andrés González segueix consolidant-se com un entrenador a l'alça dins el futbol català.
- Un deu a l'afició que va animar l'equip i va celebrar el gol de la victòria de manera desfermada.
- El Peralada va fer una bona primera part però a la represa la fortíssima pressió del Santfe el va acabar superant.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué grande eres Santfe, qué grande!!!

Santfe-San Cristóbal, a por 1.000 aficionados en Les Grases.
Quién no vaya a ver al Santfe se pierde algo muy muy grande.

Anònim ha dit...

jesus m. ha dit...
Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Que pedazo de segunda parte, la primera parte un poco fea, pero la segunda fabulosa!!!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

como estas pozito lo enxufas too en el campo y en el malalts jajaja

Anònim ha dit...

sinceramente la expulsion de quiles es justa ya que le dieron un codazo a el y a la siguiente jugada protegió el balon y solto el codo, roja justa...

Anònim ha dit...

Enormes!! 1-2 en Perelada!! Este equipo tiene muy buena pinta!! A seguir asi!!

Anònim ha dit...

Sí enormes pero ahora necesitamos una respuesta decidida y masiva de todo Sant Feliu. Les Grases tiene que ser el centro del pueblo el próximo domingo.

Visca el Santfe!!!!

Diablo Blanquiazul ha dit...

Otro domingo increible, otro desplazamiento perfecto, haciendo turismo por la bonita vila de Peralada, campo precioso para ver futbol, gran corrección de la afición de Peralada. Y encima ganamos en el último minuto, y al final del partido los gritos de sanfe, sanfe que retumbaron en todo l'empordà.

Esperamos que de una vez por todas el domingo haga buen tiempo y el socio, aficionado y todo aquel que quiera Sant Feliu acuda a les Grasses y apoye a estos magnificos profesionales que componen el cuerpo técnico y jugadores que ayer se dejaron el alma por conseguir la victoria. Muchas gracias por vuestro esfuerzo.

El domingo todo el mundo tiene que acudir al campo, y digo todos, los representantes del consistorio también son bien recibidos, es un trabajo de todos y no debemos desaprovechar esta oportunidad.

FORÇA SANTFEEEE
Penya Sentiment Inmortal SFC 1905

Anònim ha dit...

Comparto las opiniones del gran Diablo Blanquiazul, al que ayer vi més content que un gínjol.

Las cosas se están poniendo bien pero también crece la responsabilidad. Este es un éxito de todo Sant Feliu y todo Sant Feliu debe hacerlo suyo. Es incomprensible, o de difícil explicación, que ningún representante del Consistorio, es decir, de los ciudadanos, haya acudido a ver partido alguno -excepto algunos minutos del acto de presentación de la base- de un club Centenari que está aupando el nombre de la ciudad, como nunca,en muchos medios de comunicación leídos por miles de lectores.

Alegría, si, pero responsabilidad compartida, también.

Coda: espero que el buen momento del Santfe no sea motivo de preocupación para nadie.

Nos vemos el domingo en Les Grases
Visca el Santfe!!!

Anònim ha dit...

El partido genial pero tomemos nota de las instalacones para los aficionados.