diumenge, 21 de març del 2010

El Santfeliuenc es reenganxa al tren de la il·lusió després de superar el Sants per 1 a 2

UE SANTS 1 - SANTFELIUENC FC 2
Estadi: Complex Esportiu de la Bàscula
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: David Jiménez Sánchez (Delegació de Lleida)
Temps: 15 graus i cel entelat sense pluja

A dies de dissort el millor es respondre amb cops d'autoritat per acallar boques. I això és el que va fer el Santfeliuenc al camp provisional de la UE Sants: vèncer i reivindicar-se com equip gran que pot perdre algun partit com el que es va perdre la setmana passada perquè l'esport té una gota d'atzar que el fa diferent. Amb la sisena victòria com a visitant, el Santfe es converteix en el millor equip a domicili amb 22 punts, i és que els nostres no perden lluny de Les Grases des del passat 22 de novembre de 2009. Cinc mesos sense perdre a domicili és un senyal que anuncia moltes coses bones. Llàstima que la fredor del "nostre" estadi estigui sent un llast. La classificació s'estreny ja que la Gramenet B ha caigut de manera contundent a Can Peixauet per 1 a 4 davant el Rubí i la Montañesa no ha passat de l'empat a zero en Sant Feliu de Guíxols en un partit accidentadíssim que va començar amb 45 minuts de retard per la indisposició de l'ex president de l'Ateneu Deportiu Guíxols Albert Valls, que va obligar a la intervenció urgent d'una UVI medicalitzada que va arribar en helicòpter i que va haver de fer servir el Josep Suñer i Arxer com a improvisat aeroport.
El Santfe va saltar a La Bàscula decidit a seguir amb il·lusió moltes jornades més. Els primers passatges van ser de domini clar però al minut 9 va arribar una duríssima galleda d'aigua freda quan el versàtil i esmunyedís David Haro es va aprofitar d'una errada a la línia de mitjos per proveir-se d'una pilota i endinsar-se a l'àrea per superar la mitja sortida de Carlos. El gol va deixar lleugerament noquejat el Santfe que va haver de trigar quinze minuts per recuperar la temperatura al partit. Sortosament Diego i Álex Burch van començar a veure les febleses barcelonines per portar molt de perill a les fronteres del porter andorrà Ferran Pol. Fruit d'aquest joc alegre característic del nostre equip, Diego va inventar-se una centrada de mestre que va trobar el cap de Rubén Quiles -recuperat en temps rècord de les molèsties físiques que el van obligar a deixar el terreny de joc la setmana anterior- que va connectar una rematada excel·lent a la què no va poder fer res el porter local. L'empat feia justícia atès que la derrota era un càstig excessiu per al joc que estava desenvolupant el Santfeliuenc. Els últims minuts del primer acte van ser d'intensa pressió local però sense portar massa dificultats a la nostra rereguarda.
A la represa el Santfeliuenc va sortir decidit a anar pels tres punts. Sense gaire esforç els blanc-i-blaus van començar a arribar amb fluïdesa a l'àrea barcelonina. I al minut 57 una jugada espectacular d'Àlex Burch per banda esquerra la va culminar amb una assistència que Diego no va desaprofitar a boca de gol. El Santfe havia aconseguit el més difícil: capgirar un marcador davant un qualificadíssim rival. El gol va portar serenor als jugadors que entrena Andrés González. El Santfeliuenc va saber anar relaxant el partit sense que s'acabés d'adormir del tot. Les incursions dels locals es limitaven a les accions de l'omnipresent i genial David Haro. L'acció més perillosa dels santsencs va arribar a través d'una falta llançada per Xavi Pascual des de la balconada de l'arèa gran (85') que va trobar esplèndida resposta en la mà de Carlos. Amb el Sants abocat a l'atac el Santfe va gaudir d'un parell de bones ocasions jugant amb elegància a la contra però a Diego li va mancar un xic de combustible per acabar d'arrodonir un bon matí de futbol.
En la darrera acció, un frec a frec entre el veterà defensa local Agustín i Javi Pozo es va segellar amb l'expulsió del jugador local en un final un xic agitat. El més important, però, és que el Santfeliuenc es va defensar amb solvència i mai no va haver de patir de manera excessiva per sumar tres valuosos punts que ens serveixen per viure amb il·lusió el darrer quart de lliga. Tot és encara possible però tot passa per superar un Masnou que arribarà a Les Grases en el millor moment de la temporada. Un partit que serà gran.

UE Sants: Ferran Pol, Pol Ubach, Agustín, Cristian, Vergés, Xavi Pascual, David Haro, Ivi (Acosta, 80'), Marcos Forzinetti, Carlitos (Siles, 65') i Dani Tacón.
Santfeliuenc FC: Carlos, Iñaki, Alberto, Jordi Vidal, Jacobo, Arcos, Diego, Parralejo (Francisco, 67'), Quiles (Javi Pozo, 72'), Iván Fuentes (Joserra, 81') i Álex Burch.

Gols: 1 - 0, David Haro, 9'; 1 - 1, Quiles, 39; 1 - 2, Diego, 57'.
Àrbitre: David Jiménez Sánchez va substituir al col·legiat inicialment designat Miguel Ángel Vicente Leoz. La seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga els locals Pol Ubach, Agustín, Ivi i Marcos Forzinetti; i als santfeliuencs Alberto, Parralejo, Francisco, Diego, Arcos, Joserra i Andrés González.Va expulsar amb dues targetes grogues el local Marcos Forzinetti (88') i amb vermella directa el també local Agustín (93').

Quadern de notes:
- Esplèndida resposta del Santfeliuenc a la derrota del passat diumenge davant el Vilassar
- La connexió Álex Burch/Diego/Quiles va ser un malson per a la defensa santsenca.
- Amb aquesta victòria el Santfeliuenc es converteix en el millor equip a domicili. Una nova fita per a un equip madur que sap reaccionar.
- Els llocs d'ascens segueixen molt oberts i si el Santfe supera El Masnou es ficarà de ple en la lluita.
- El Sants no va trobar la manera de superar la rereguarda santfeliuenca i només el menut i genial extrem dretà David Haro va portar perill. Els barcelonins arrosseguen un llast al seu camp provisional de La Bàscula molt gèlid i que fa estranyar encara molt més l'entranyable Magòria.

14 comentaris:

jesus m. ha dit...

Buena jornada de resultados, que hacen aun mejor nuestra victoria.

Ahora quedan 10 partidos de liga, y como dijo una vez un gran sabio del futbol, la liga se ganan en las 10 ultimas jornadas, aqui no ganaremos la liga, pero podemos conseguir otra cosa historica.

Tambien felicitar al equipo, porque ya con esta victoria, se podria decir que tenemos mas o menos la salvacion, que mas o menos estara en 40 y largos puntos, y conseguir un objectivo con 10 jornadas de adelanto es un exito mayusculo, ENORABUENA!!!

Y ahora a por el Masnou, que se podria decir que es un partido con valor de mas de 3 puntos, debido a la situacion de ambos equipos, asi que ojito con el Masnou que ultimamente esta obteniendo muy buenos resultados.

Un saludo y viska el sanfe!!

PD: Por cierto la cronica, le falta una expulsion del equipo local, creo que fue Forzineti, sobre el minuto 90, por doble amarilla, en un corner que tubo un roze con Joserra.

Anònim ha dit...

Ahora debemos administrar la importante victoria ante un equipo con muy buenos futbolistas como el Sants.
Y pongámonos a soñar un poquito: si ganamos a Masnou y Grama B estoy convecido de que llegaremos a la jornada 30 en tercera posición. Tiempo al tiempo,sigamos disfrutando,rompamos de una vez la mala racha en casa y,sobre todo,que responda la afición. Necesitamos Les Grases con color y calor blanquiazul. Equipo, ya tenemos y si a este equipazo le sumamos más afición la combinación será infalible.

Visca el Santfe!!!
PS: El domingo todos a Les Grases para empezar a creer en cosas muy grandes. Ya no es un sueño, ya es realidad y como poco nuestro Santfe ya tiene garantizada la continuidad en Primera Catalana.
Enhorabuena Andrés, enhorabuena Carlos, Albert, Dani Sánchez, David Hinojo, Alberto,Iñaki, Jordi Vidal, Joserra, Cristian, Guillem, Jacobo, Dani Maldonado,Álex Burch,David Arcos, Diego, Dani Texeira, Jordi Parralejo, Álex García, Francisco, Dani Gálvez, Iván, Javi, JA Ochoa, Rubén, Gusi, Marta, Andresillo, Vicente y Txiqui.

miguel h. ha dit...

Hoy dimos cuenta de un lider mediocre y la semana que viene haremos lo mismo con vosotros. Sabreis lo que es buen futbol.

Anònim ha dit...

Aqui os esperamos campeón... tiritando estamos!!!

Anònim ha dit...

Dudo mucho que el tercer mensaje proceda de El Masnou. No creo que haya nadie tan simple para retar de esa manera absurda al Santfeliuenc.

Diablo Blanquiazul ha dit...

Me adhiero a las felicitaciones a toda la plantilla de jugadores, cuerpo técnico, fisio, delegado y utilleros del primer equipo por esta nueva victoria que sella nuestra permanencia en esta grandiosa y exigente categoria. Y ahora volvemos a soñar, este domingo haber si de una vez por todas podemos rompera el maleficio de la nevera de les grasses.
Entre todos Podemos,

Força Santfeee!!!!!

miguel h. ha dit...

No se trata de retar a nadie, es pura lógica futbolistica. Un equipo como el vuestro no pinta nada en tercera nacional.

Anònim ha dit...

demomento, estamos los dos en la misma liga
por algo sera....

Anònim ha dit...

igual eres de otro equipo.
que esta en categorias inferiores´
aaaaahhhhhhhhhhh
se sienteeeeeeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

Eso, eso, eso en tercera no pintamos nada...vamos a lo grande, el proximo año hacer playoof para segunda B jojojo

miguel h. ha dit...

Si claro, a la Champions League! No tardareis en volver a la Preferente. Tiempo al tiempo. Y domingo a palmar!

Anònim ha dit...

A ti lo que te pasa es que eres un impotente y tienes un complejo de inferioridad tremendo, quizás te da rabia que sea un equipo que subió de rebote(la cual cosa no debería haber sido así, és mucho más sólido que Sants i Iberiana) esté haciendo la temporada que está haciendo, y si mal no recuerdo el que no huele la tercera división nacional es el club por el cual medias tus palabras, quieres saber algo?: en el fútbol no siempre gana el mejor, si no el que conoce sus posibilidades y las de su rival y uno de los "principios" básicos, es no creerse mejor que el rival, por lo tanto... atendiendo a esta subjetividad universal, i teniendo en cuenta tu falta de modestia, espero y seguramente será así, que te tragues las palabras que tan equívocas has utilizado para referirte a este club.

Si no has entendido alguno de los términos, como "subjetividad universal" o "impotente" o "complejo de inferioridad" si me lo pides, no tendré ningún reparo en aclarartelo, cateto!!!

PD: Habla un no aficionado del CF SANTFELIUENC, mi equipo milita en una categoria por encima, pero no se puede permitir que gente tan ridícula intente destruir algo que tiene unos cimientos asentados.

Anònim ha dit...

Soy un aficionado de la U.E. Cornella, y solo me cabe felicitar al Santfe por su temporada y por su blog y su trabajo semanal en el y invitaros a pasar de esta gente con un gran sentido inferioridad y que aun se creen que son algo....las cosas se demuestran en el campo y estais ahi, donde os mereceis.....

Saludos y animo vecinos.

Anònim ha dit...

Muchas gracias, aficionado del Cornellà, por tu comprensión y respecto al trabajo de nuestros magníficos profesionales.

Ojalá muy muy pronto podamos recuperar esos derbis míticos entre Cornellà y Santfe. Mucha suerte para lo que queda de temporada y a ver si hacéis la machada y nos dais una alegría metiendo la cabeza en la liguilla de ascenso a Segunda B.