diumenge, 18 d’abril del 2010

El Santfe torna a ensopegar amb el parany de Les Grases però acaba la jornada en quarta posició a un punt d'El Masnou

SANTFELIUENC FC 1 - GIMNÀSTICA IBERIANA 1
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 300 espectadors
Àrbitre: Moisés Vizcarro Caparrós (Delegació de Tarragona)
Temps: temperatura de 15 graus amb cel entelat



El Santfeliuenc té un enemic declarat i insuperable en el seu estadi. El nostre equip no va poder passar de l'empat a 1 davant la Gimnàstica Iberiana i no ha sumat tres punts al Parc Esportiu Les Grases des del passat 17 de gener quan ho va fer amb futbol exquisit contra el Rubí per un còmode 3 a 0. Una llàstima perquè els futbolistes que entrena Andrés González tornen a desaprofitar una ocasió d'acabar la jornada entre els tres primers. Una circumstància història que caldrà perseverar per aconseguir-la. No podem defallir. Els barcelonesos de la Gimnàstica Iberiana, que estan assetjats pels descensos no compensats, van dominar més i van tenir millors ocasions. Sortosament un penal transformat per Rubén Quiles va rescatar un empat que deixa el Santfe a només un punt del tercer lloc després d'una jornada molt dolenta per a El Masnou, San Cristóbal i Gramenet B.
La Gimnàstica Iberiana va sortir a la gespa de Les Grases molt més desperta que no pas un Santfeliuenc amb el ritme canviat i amb poca capacitat creativa. Una incursió per banda dreta de Dani Maldonado va acabar amb una rematada desviada de Francisco. Aquest va ser el minso bagatge ofensiu dels nostres en 40 minuts. Per la seva banda, els visitants tenien les idees més clares i al minut 20 Óscar va recollir una pilota a l'exterior de l'àrea per enviar-la a l'escaire i inaugurar el marcador. L'afició va quedar glaçada i silenciada. Sant tornem-hi!! El gol va deixar estabornit el Santfe. La Iberiana podria haver eixamplat el marcador en una rematada franca de Rafa Padilla que va treure sota pals un providencial Dani Sánchez. L'única aproximació convincent del Santfeliuenc a la primera meitat va ser a través d'una falta executada per Dani Texeira que va tenir una gran resposta del porter visitant. L'intermedi havia de ser un bon moment per revitalitzar un sorprenentment ensopit Santfeliuenc que tornava a ennuegar-se a Les Grases. La pregunta retòrica que es feia l'afició a l'entreacte era ben explícita: com canvia tant aquest equip quan juga a casa?
Després de la represa, però, les coses no van canviar gaire. El Santfeliuenc certament va dominar una mica més però les ocasions més clares van ser visitants. La bona actuació de Carlos i la falta de punteria visitant van evitar contingències més greus i irreversibles. Al minut 71 la Iberiana es quedava amb deu després que el seu defensor Dani Benítez veiés la segona targeta groga. El Santfeliuenc es va abocar a l'atac i Alberto per banda esquerra va servir bones assistències que no van poder aprofitar ni Quiles ni Ochoa. Al minut 82 es feia la llum i s'obria l'esperança quan l'àrbitre tarragoní Moisés Vizcarro va castigar com a penal unes mans de Jon Ander dins l'àrea. Rubén Quiles va llançar la pena màxima amb molta convicció per establir un empat balsàmic. Tothom va creure aleshores que la victòria era més possible que mai en una jornada especialment propícia per la derrota del San Cristóbal i pel resultat negatiu que estava obtenint El Masnou a Poble Sec. Malauradament el Santfe va buscar el segon gol a la desesperada i amb poc ordre. I encara sort que els visitants no van marcar en una acció perillosíssima que entre Carlos i Iñaki van salvar.
El Santfeliuenc sembla obstinat a seguir la mitjana anglesa invertida. Sortosament l'eficàcia a domicili ens està regalant molta il·lusió i el proper diumenge a Les Comes igualadines tornarem a viatjar amb l'esperança de seguir sumant de tres en tres.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Jordi Vidal, Iñaki, Arcos (Ochoa, 70’), Maldonado (Diego, 52’) Jacobo, Javi Pozo, Francisco i Dani Texeira (Quiles, 52’).
Gimnàstica Iberiana: Joan Pardo, Dani Benítez, Jon Ander, Eric, Guti, Marcos López, Óscar, Adri (Moyano, 79’), Rafa Padilla (Marcos, 72’), Johny (Carlos, 68’) i Sascha.

Gols: 0 - 1, Óscar,20'; 1 - 1 Quiles, de penal, 82'.
Àrbitre: Moisés Vizcarro Caparrós, la seva actuació va ser regular.Va mostrar targeta groga als santfeliuencs Arcos i Ochoa; i als visitants Dani Benítez, Eric, Guti, Jon Ander, Sascha i Marcos López. Va expulsar el visitant Dani Benítez per doble targeta groga (71’).

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc sembla decidit a completar una segona volta amb mitjana anglesa invertida: victòria a domicili i empat a casa. A veure si seguim la bona ratxa a domicili però comencem a sumar de tres a tres a Les Grases. La llarguíssima i persistent mala ratxa a Sant Feliu està condicionant de manera molt negativa un temporada excel·lent.
- Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol, va complir la promesa i ens va acompanyar mostrant-nos el seu reconeixement per la magnífica temporada.
- El Santfe podria haver aprofitat de manera més aplicada les derrotes sorprenents de El Masnou, San Cristóbal i Gramenet B. El llast de Les Grases segueix pesant.
- Notable resposta de públic amb molta presència de gent jove i del planter. Aquest és el camí. Entre tots hem de construir el Santfe del present i del futur.
- El Santfeliuenc acaba la jornada quart i a només un punt del tercer, a només un punt, doncs, de posició d'ascens a Tercera Divisió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hemos hecho muy bueno un resultado discretísimo. Tenemos que navegar todos juntos porque así será más fácil. La respuesta de la afición ha sido aceptable y ahora tenemos que ir a Les Comes a por los tres puntos. Si ganamos en Igualada ya nadie nos parará. Tiempo al tiempo.La ocasión lo merece

Visca el Santfe!!
La Penya Sentiment Immortal serà a Les Grases!!!

jesus m. ha dit...

Como fue el partido, podemos estar contentos con el punto conseguido, porque casi ni puntuamos. Y a mas, seguimos hay, en la lucha por el ascenso.

Por lo demas, matematicamente, ya hemos evitado los decensos directos, faltando 7 jornadas, excelente chavales!!

Un saludo y viska el sanfe!!