dijous, 15 d’abril del 2010

Santfeliuenc - Gimnàstica Iberiana, 90 minuts per construir un gran relat

SANTFELIUENC FC - GIMNÀSTICA IBERIANA
Data: diumenge 18 d'abril
Hora: 12 del matí
jornada: 31
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Moisés Vizcarro Caparrós (Delegació de Tarragona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca, "Marcador Catalunya"
Previsió del temps: 17 graus amb cel amb sol i núvols


Ha arribat l'hora de no fallar més a Les Grases. El Santfeliuenc disposa d'una gran oportunitat per enfilar-se a la part altíssima de la classificació i lluitar per una cosa molt i molt gran en la història del nostre centenari i venerable club. Andrés González sap que si l'equip suma punts a casa i manté la línia d'eficàcia a domicili les possibilitats de mantenir-nos amb expectatives fins a final de lliga seran moltes. Ara bé, el visitant d'aquest diumenge, la Gimnàstica Iberiana, no ho posarà gens fàcil i més tenint present que amb 32 punts és en zona delicada, sobretot pels descensos segurs de Terrassa i Gavà a Tercera Divisió. Caldrà estar atent a l'evolució d'Álex Burch i Jordi Parralejo, que arrosseguen sengles molèsties físiques. Qui no podrà jugar serà David Hinojo.


Ple institucional amb presència de l'Alcalde de Sant Feliu i del president de la Federació Catalana de Futbol
L'Ajuntament ha confirmat que el nostre alcalde, Juan Antonio Vázquez, serà present a Les Grases per assistir a l'important partit del degà de l'esport santfeliuenc. Com ja vam dir, també hi serà present Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol, i el delegat federatiu al Baix Llobregat, Ángel Galiana. Una jornada, doncs, amb ple institucional i en què esperem una magnífica resposta de l'afició. El nostre Santfe viu hores de gran il·lusió i el que cal és retrobar-nos amb una victòria a Les Grases que no s'esdevé des del passat 17 de gener. És hora de posar fi a una sequera de tres mesos.


La Gimnàstica Iberiana mira amb preocupació els descensos de Segona B a Tercera
Temporada de debut per a l'equip de la Zona Franca que entrena el carismàtic Fernando Navarro, "Picolo". L'estrena de la Iberiana a Primera Catalana està sent prou digna i si no fos pels sempre indesitjats descensos no compensats bé podríem dir que els barcelonesos tindrien a tocar la seva continuïtat a Primera Catalana. Els descensos, però, del Terrassa i el gairebé segur del Gavà fan que el setzè lloc sigui ara mateix zona compromesa tot i que cal pensar que hi haurà algun ascens català de Tercera a Segona B que esmenarà el panorama.
La Iberiana es abastament coneguda perquè aquestes darreres quatre temporades hi ha coincidit amb el Santfe, primer a Preferent i ara a Primera Catalana. Un equip construït amb la personalitat de Picolo que es caracteritza per la lluita, l'entrega constant i la fe en un projecte col·lectiu que l'any passat va ser capaç de conquerir brillantment el campionat al grup II de Preferent amb una puntuació rècord. Enguany l'equip vermell ha mantingut la columna vertebral que tants èxits el va donar la temporada passada i per bé que patint a la Zona Franca tothom hi confia a mantenir la categoria. L'equip tipus que ha fet servir la Gimnàstica Iberiana en les darreres jornades ha estat format per: Pardo; Marcos, Koeman, Dani Benítez, Eric; Jon Ander, Adri, Marcos López; Rafa Padilla, Sascha i Johny.


Primera volta (jornada 12, 22-11-2009)
Gimnàstica Iberiana 3 (Moyano, 12'; Sascha, 50; i Sascha, 70') - Santfeliuenc FC 0

1 comentari:

jesus m. ha dit...

Partido dificil, ya que en si ha sido el equipo que nos ha ganado por mas diferencia de goles esta temporada! haber si somos capaces de ganar en casa! vamos chavales, estamos con vosotros!!

Un saludo y viska el sanfe!!