divendres, 16 d’abril del 2010

www.santfeliuencfc.com ja és realitat/www.santfeliuencfc.com ya es realidad

Des d'avui divendres 16 d'abril el nou web www.santfeliuencfc.com/ Santfe TV es posa en marxa amb una ràfega promocional del partit que disputaran aquest diumenge el nostre primer equip i la Gimnàstica Iberiana. Un projecte il·lusionant que servirà per seguir fent del Santfeliuenc FC un referent ciutadà i un referent al futbol català. Al nou web tots hi jugueu un papel cabdal. Recordeu que per accedir-hi us heu de registar -n'hi ha prou només amb l'adreça de correu electrònic- no compromet a res i és absolutamet gratuït. Els patrocinadors i les empreses que vulgueu col·laborar-hi tindreu un paper destacat. Aprofiteu aquesta eina per donar-vos a conèixer i construir conjuntament el Santfeliuenc Futbol Club del present i del futur!


Aclariment per a tots els nostres registres que han fet servir el servidor hotmail
Tots els que us heu registat amb el servidor hotmail rebreu els butlletins d'informació en la casella de correu no desitjat. Els podeu obrir amb total garantia o bé us podeu registrar fent servir una nova adreça.


El dia 20 d'abril, estrena oficial
Si bé des d'avui ja podeu veure l'anunci promocional del partit santfeliuenc-Gimnàstica Iberiana que us ha arribat a través de correu electrònic, serà el proper dimarts 20 d'abril quan www.santfeliuencfc.com/ s'inaugurarà de manera oficial i quan podreu navegar per tots els continguts. El canal Santfe TV adquirirà una gran protagonisme.


FEM CLUB, FEM CIUTAT, FEM SANTFE!!!


Desde hoy viernes 16 de abril la nueva web www.santfeliuencfc.com/ Santfe TV se pone en marcha con una ráfaga promocional del partido que disputará este domingo nuestro primer equipo y la Gimnàstica Iberiana. Un proyecto ilusionante que servirá para seguir haciendo del Santfeliuenc un referente ciudadano y un referente en el fútbol catalán. En la nueva web todos jugáis un papel fundamental. Recordad que para acceder a los contenidos os tenéis que registrar -es suficiente con una dirección de correo electrónico- no compromete a nada y es absolutamente gratuito. Los patrocinadores y las empresas que estéis dispuestas a colaborar tendréis un papel destacado. ¡Aprovechad esta herramienta para daros a conocer y construir conjuntamente el Santfeliuenc Futbol Club del presente y del futuro!

Aclaración para todos los registros que han utilizado el servidor hotmail
Todos los que os hayáis registrado con el servidor hotmail recibiréis los boletines de información en la casilla de correo no deseado. Las podéis abrir con todas las garantías o bien os podéis volver a registrar utilizando una dirección de correo nueva.

El dia 20 de abril, estreno oficial
Si bien desde hoy podéis ver el anuncio promocional del partido entre Santfeliuenc y Gimnàstica Iberiana, no será hasta el próximo martes 20 de abril cuando www.santfeliuencfc.com/ se inaugurará de manera oficial y podréis navegar por todos los contenidos. El canal Santfe TV adquirirá un gran protagonismo.

¡¡¡HACEMOS CLUB, HACEMOS CIUDAD, HACEMOS SANTFE!!!