diumenge, 30 de maig del 2010

El Santfeliuenc acomiada a Les Grases un any històric amb victòria

SANTFELIUENC FC 2 - CE MATARÓ 0
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: David Congost Larrosa (Delegació de Sabadell)
Temps: temperatura de 25 graus amb cel assolellat


El Santfeliuenc es va acomiadar de Les Grases amb una còmoda victòria davant el CE Mataró. Malauradament va ser una victòria agredolça ja que el nostre equip no podrà arribar al somiat tercer lloc que donava accés a una reforçadíssima Tercera Divisió. El Masnou s'ha emportat la plaça que estava per adjudicar. No obstant això ens podem sentir felicíssims per la gran imatge que ha ensenyat el nostre Santfe en l'any del debut a Prinera Catalana. El partit davant el descendit Mataró va tenir poquíssima història. A la primera part dos bonics gols de Javi Pozo i Jacobo van segellar el resultat; la represa, pura insubstancialitat entre un Santfe que ja havia aconseguit el que volia i un Mataró que pensava en el futur més que en el tèrbol present.
Al Santfeliuenc li va costar controlar el ritme del partit tot i que la clau reposava a inaugurar el marcador. El domini era tan clar com infructuós. Jordi Vidal al minut 5 va fregar el gol en una remat de cap franc. Quinze minuts després el golejador Javi Pozo va aprofitar un servei de luxe d'Álex Burch per endinsar-se dins l'àrea i connectar un magnífic xut que es va clavar a la xarxa a prop de l'escaire. El gol va ensorrar un precari Mataró. El Santfeliuenc amb poca cosa en tenia prou per imposar-se. Al minut 37 una pilota rebutjada del travesser va ser aprofitada per Jacobo que fins i tot va tenir temps d'acomodar-se-la entre un núvol de defenses groc-i-negres. El gol del veterà mig centre blanc-i-blau cloïa de manera definitiva el partit.
El segon acte va ser tan sobrer com instranscendent. L'única oportunitat clara va ser per als visitants en una rematada de Rodri que es va estavellar al pal. Es va acabar imposant un joc tediós i anodí que només Álex Burch va mirar de trencar amb un grapat d'accions del seu rebost per banda esquerra.
Sortosament el sabadellenc Congost Larrosa no va allargar ni un segon. El gran Santfe 2009 - 2010 s'acomiadava de l'afició en una temporada molt especial. De cara a la darrera jornada el Santfeliuenc faria bé de cercar el quart lloc. El Masnou ja és equip de Tercera, enhorabona!!!

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Jordi Vidal (Joserra, 62’), Iñaki, Jacobo (Francisco, 57, Diego, Javi Jarabo, Javi Pozo (Maldonado, 74’), Iván Fuentes i Álex Burch.
CE Mataró: Beni, Carmona, Diego, Aitor, Joan García, Kiku, Javi (Urbano, 62’), Saltor, Rodri, Uri (Pol, 60’) i Marc (Alik,74’)
Gols: 1 - 0, Javid Pozo, 21; 2 -0, Jacobo, 37'.
Àrbitre: David Congost Larrosa, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga als visitants Diego, kiku, Saltor i Rodri. Va expulsar amb targeta vermella directe al santfeliuenc Iván Fuentes i al mataroní Kiku. Va expulsar amb doble targeta groga Rodri.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc abaixa el teló a una temporada en què ha obtingut matrícula d'honor.
- El secret d'aquest equip rau en un grup magnífic en què tothom és important.
- Amb una més gran regularitat a Les Grases la història podria haver acabat en un ascens sonat.
- El Mataró, amb més passat que present, va mirar de salvar l'honor en una temporada -i ja en va més d'una- per oblidar

3 comentaris:

jesus m. ha dit...

La semana que viene hay que ganar, y haber si nuestros vecinos del Marianao nos ayudan, para conseguir el cuarto puesto, aunque este año sea dificil que pueda haber ascensos compensados, jamas se sabe con la mala economia de algunos clubes o el incierto futuro del Benavent, asi que a luchar por la victoria!!

Por lo demas, enorabuena por la victoria!!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Gracias por tu inquebrantable apoyo, Jesús.

Como bien dices hay que trabajar hasta la última jornada para hacernos con un cuarto puesto que puede traernos algo. Aunque como bien dices este año parece más complicado que nunca... ¿pero quién sabe?

Gracias a todos y todas por el apoyo.
Visca el Santfe

jesus m. ha dit...

Aparte, puede haber otra opcion mas, que el Hospi no gane su eliminatoria, pero si el Rayo de 2ª division bajase a 2ª-B su equipo filial no podria subir de categoria entonces el equipo que subiria seria el Hospi, asi que no se alguna esperanza para que tengamos "otro" 3 de agosto.

Un saludo y viska el sanfe!!