dijous, 27 de maig del 2010

Santfeliuenc-Mataró, acomiadem com mereix un equip que ens ha fet somiar!!!

SANTFELIUENC FC - CE MATARÓ
Data: diumenge 30 de maig
Hora: 12 del matí
Jornada: 37
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: David Congost Larrosa Fernández (Delegació de Sabadell)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 24 graus amb cel assolellat


Diumenge serà dia de comiat a Les Grases per a un equip que encara manté, números en mà, l'esperança de ser tercer. Tanmateix i més enllà d'aquesta circumstància hem d'estar enormement agraïts de la feina feta per uns professionals que han portat el nom del nostre Centenari club a assolir un lloc preeminent al futbol català. Hi haurà temps per fer una anàlisi més acurada de tot el que hem viscut i sobretot gaudit en la temporada del debut a Primera Catalana. Ara només podem demanar a tota l'afició que diumenge s'apropi a Les Grases a passar-s'ho bé i retre un merescut homenatge a l'equip.
Andrés González ha preparat el partit amb el descendit Mataró amb moltes absències per les lesions que han castigat la plantilla en aquesta setmana i també en els darrers dos mesos de competició. David Arcos i Dani Sánchez arrosseguen molèsties com també Francisco.

Jornada festiva amb entrada gratuïta
El darrer partit del Santfeliuenc a Les Grases serà de franc.Tots els que vulgueu gaudir amb el nostre equip tindreu entrada lliure al recinte. Recordeu que després de la decisió del Tribunal Català de l'Esport de concedir-li els punts a la Montañesa en el contenciós amb El Masnou el nostre equip encara conserva matemàticament alguna possibilitat d'acabar tercer. Perquè això passi els del Maresme han d'empatar o perdre davant el Tortosa i que el Santfeliuenc guanyi al Mataró.

CE Mataró, crònica d'una mort anunciada
Desastre total a Mataró que en menys d'una dècada ha passat de jugar a Segona B i d'enfrontarse amb el Barça a la final de la Copa Catalunya a estimbar-se a a l'abisme del futbol regional. I és que l'històric equip del Maresme ja porta unes setmanes com a equip de Preferent. Problemes econòmics, desafecció social i institucional, resultats dolents... una combinació explosiva que deixen un club cabdal al futbol català greument ferit i que haurà d'afrontar la Preferent arrossegant molts problemes heretats. Pep Barbany, el quart entrenador que ha passat per la banqueta groc-i-negra, ha fet servir en les últimes jornades un equip tipus format per Berni; Carmona, Diego. Urbano, Joan Garcia; Javi Díez, Pol, Kiku, Saitor; Rodri i Uri.

Primera volta: jornada 18 (10 - 01 - 2010)
CE Mataró 1 (Landi, 32') - Santfeliuenc FC 3 (Javi Pozo, 31'; Diego, 61'; Diego, 83')

1 comentari:

Anònim ha dit...

Desgraciadamente mañana domingo no podre estar para disfrutar del ultimo partido de liga. Me apetecía especialmente estar ahí para, una vez mas, aplaudir vuestra gran temporada y vuestro compromiso....que es sin duda alguna de destacar y de repetir cuantas veces sean necesarias. No sabemos que nos deparara el futuro pero nos habeis hecho disfrutar y soñar a mucha gente, que ha confiado en vosotros y se ha visto recompensado y sentido orgullosos de vosotros, desde el primero hasta el ultimo que forma la plantilla, cuerpo técnico y colaboradores...gracias por esta gran temporada, gracias por vuestra actitud. Y aunque no me gusta personalizar, gracias a ti, Andrés, gracias de verdad.
Visca el Santfe!!

El Presi.