dissabte, 26 de juny del 2010

El Santfeliuenc 2010 - 2011 serà calcat al de la temporada passada

Ja tenim allò que més esperem els aficionats: els futbolistes que formaran part del primer equip per a la propera temporada. I el que més ens agrada dir-vos és que el Santfeliuenc Futbol Club 2010 - 2011 serà gairebé una còpia al d'aquesta exitosa temporada. Andrés González s'ha decantat per la continuïtat d'un grup que ha assolit magnífics resultats. Dinou futbolistes han confirmat la seva renovació i a manca de tancar un parell d'incorporacions el Santfe 2010 - 2011 serà:

Porters: Carlos i Albert Duran.
Defenses: Dani Sánchez, Cristian, Alberto, Hinojo, Jordi Vidal, Iñaki i Joserra.
Migcampistes: David Arcos, Diego, Parralejo, Maldonado, Jacobo, Álex Burch i Dani Texeira.
Davanters: Javi Pozo, Rubén Quiles i Iván Fuentes.

El primer equip del Santfeliuenc Futbol Club 2010 - 2011 serà un calc del de la temporada passada. Confiança convençuda en un grup de professionals admirable que tornarà a representar el club i la ciutat en la categoria d'or del futbol amateur català. Ara és hora que tothom confiï en el nostre projecte i es faci soci d'una entitat centenària que vol seguir creixent perquè la passió per l'esport ha de començar des de l'amor per l'equip de la ciutat.

2 comentaris:

jesus m. ha dit...

Veo que hay 4 bajas, le deseo mucha suerte y gracias por su trabajo hacia el Sanfe, a destacar Ochoa con un puñado de goles la temporada pasada.

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Ochoa se ha ido?
Por quien ha fichado?