dissabte, 17 de juliol del 2010

El Santfe completa la plantilla amb tres fitxatges

El Santfeliuenc futbol Club 2010 - 2011 ja està definitivament enllestit. Nando (Pobla Mafumet), Édgar Lafuente (AE Prat) i Sascha (Gimnàstica Iberiana) són des d'avui nous futbolistes del nostre primer equip i completen la llista de 22 futbolistes amb què volia comptar Andrés González per a la segona participació a Primera Divisió Catalana.
Fernando Molina Navarro, "Nando" (27 - 04 - 1990) és un defensa que ha jugat a Tercera Divisió amb la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona. Nando s'havia forjat a la DAMM i també va formar part de la UE Castelldefels que milita a Lliga Nacional Juvenil.
Édgar Lafuente Carmona -veure foto- és un prometedor migcampista ofensiu de 20 anys que aquesta temporada ha gaudit de minuts a L'AE Prat. L'equip pratenc ha estat la revelació de Tercera Divisió i ha arribat a disputar la promoció d'ascens a Segona B. Édgar és una de les perles de la pedrera potablava. A la temporada 2008 - 2009 la seva contribució va ser clau per a la permanència de l'equip juvenil a Lliga Nacional amb 27 partits jugats i cinc gols marcats.
El tercer fitxatge és el més conegut per a l'afició santfeliuenca. Es tracta de Fernando Andreu Lahrach, mes conegut com "Sascha". Un davanter de 23 anys d'enorme potència física que ha estat un dels referents ofensius de la Gimnàstica Iberiana en aquestes tres últimes temporades.
Així doncs el primer equip del Santfeliuenc futbol Club 2010 - 2011 serà:
Porters: Carlos i Albert Duran.
Defenses: Dani Sánchez, Cristian, Alberto, Hinojo, Jordi Vidal, Iñaki, Joserra i Nando (Pobla Mafumet).
Migcampistes: David Arcos, Diego, Parralejo, Maldonado, Jacobo, Álex Burch, Dani Texeira i Édgar (AE Prat).
Davanters: Javi Pozo, Rubén Quiles, Iván Fuentes i Sascha (Gimnàstica Iberiana).
Un equip de garanties per fer coses importants i per buscar una gran resposta de tota l'afició de Sant Feliu.
Canvi d'última hora a Primera Catalana
Moviment important a Primera Catalana ja que el Vilassar de Mar recupera la plaça que havia perdut a causa dels descensos no compensats. L'assemblea de socis de la UE Cassà ha decidit que el seu equip no participi a Tercera Divisió, el que ha fet que el Premià recuperi la plaça perduda a la categoria de bronze del futbol espanyol. Amb aquest canvi el Vilassar de Mar passarà a ocupar el lloc que corresponia el Premià a Primera Catalana. Amb el descens voluntari del Cassà, el Santfeliuenc hauria estat equip de Tercera Divisió si l'Espanyol B no hagués perdut la categoria en la promoció de descens que el va enfrontar amb el Guijuelo. Una veritable llàstima!!!
La foto d'Édgar ha estat extreta de www.aeprat.com

1 comentari:

jesus m. ha dit...

Se puede hacer buena mezcla con un bloque del año pasado que son veteranos y nueva gente joven que aprete para conseguir que el sanfe vuelva a conseguir su objectivo.

Ahora falta ir sabiendo mejor como sera la pretemporada del equipo, sino me equivoco el dia 12 de agosto se juega en casa contra el Europa y el 18 se juega fuera contra el Castelldefels.

Un saluido y viska el Sanfe!!