dilluns, 12 de juliol del 2010

El Santfeliuenc Futbol Club d'enhorabona pel triomf de la Selecció

La directiva, jugadors, socis i simpatitzants del Santfeliuenc Futbol Club expressem la nostra més entusiasta felicitació a la Selecció Espanyola de futbol per la seva històrica victòria al Mundial 2010 disputat a Sud-Àfrica. La nostra selecció s'incorpora al gloriós historial de vuit seleccions que han aconseguit el màxim ceptre de futbol mundial: Brasil (5), Itàlia (4), Alemanya (3), Argentina (2), Uruguai (2), Anglaterra (1), França (1), i des de l'onze de juliol de 2010, Espanya.
Per a tots els santfeliuencs el gol del nostre conciutadà Andrés Iniesta Luján va ser un motiu d'alegria afegida que coronava un dels més gran èxits de l'esport espanyol de tots els temps. Espanya continua un cicle admirable qe va començar ara fa dos anys amb la conquesta de l'Eurocopa disputada a Àustria. Per primera vegada a la història una selecció repeteix títol en les dues competicions futbolístiques més importants. Una fita fins fa poc del tot impensable en una Selecció en què històricament ningú no hi havia cregut i acostumada a despertar tantes il·lusions com frustracions.
La victòria de la Selecció ha de simbolitzar el triomf de l'Espanya democràtica, plural i dialogant que creu en la diversitat dins la unitat, tal com aquests dies hem vist pels carrers de la nostra ciutat.


Visca el Santfe, Visca Sant Feliu, Visca Catalunya i Visca l'Espanya democràtica i plural!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bravoooooooooooo!!Viva España!!

jesus m. ha dit...

Que grandeza, que euforia y eso que viva españa!!

Un saludo y viska el sanfe!!

PD: Primer partido de liga en casa contra un recien ascendido y con el cual vivimos muchas emociones hace unas temporadas el Olimpic Can Fatjo, el dia 5 de septiembre.