diumenge, 22 d’agost del 2010

Gran victòria del Santfeliuenc a Gavà

El Santfeliuenc continua desprenent magnífiques sensacions en la seva posada a punt per a l'inici de la lliga en la seva exigent pretemporada. El Gavà CF, un equip que la temporada passada jugava a Segona B i que enguany ho farà a Tercera, va veure com el Santfe el superava per 1 a 2. Una gran primera part dels blanc-i-blaus, segellada amb dos gols d'Iván Fuentes i Sascha, en va ser prou renda per acabar imposant-se. Gran primera part en atac i bon segon temps en tasques de contenció per a un equip que desprèn un olor magnífic a manca de dues setmanes per a l'inici de la competició oficial a Primera Catalana.

Gran primer temps
Els primers 45 minuts del Santfeliuenc van ser excel·lents. Gran joc de conjunt i moltes incursions ofensives per bandes que van posar en evidència la rereguarda local. Els gavanencs, amb una plantilla de garanties, ho va intentar amb passades llargues i ràpides però la cobertura santfeliuenca es va mostrar molt solvent, tot destacant la seguretat de Joserra i la fermesa de Nando. El Santfe va inaugurar el marcador al minut 20 quan una centrada potentíssima de Sascha va ser rematada de cap de manera espectacular per un motivadíssim Iván Fuentes. El gol va animar al nostre equip que va tenir un parell de bones ocasions per fer més gran la ferida dels locals. Al minut 40 en una d'aquestes oportunitats Sascha no va perdonar i a boca de canó i amb potència va posar el dos al caseller blanc-i-blau.
La represa va tenir color gavanenc. Els locals volien esmenar el marcador i van dominar per bé que el Santfeliuenc no va renunciar a l'atac i en alguna acció Dani Texeira i Javi Pozo van coquetejar amb el tercer. Al minut 58 el local Raúl va culminar una bonica acció d'atac per escurçar distàncies. Els nostres no es van descompondre i van saber mantenir l'avantatge malgrat la insistència blaugrana. El travesser i un parell d'intervencions espectaculars d'Albert Durán van servir per anotar-se la primera victòria d'una pretemporada selectiva i exigent que s'està saldant amb una gran nota. És temps per a la il·lusió. Aquest equip apunta alt i tots els santfeliuencs hem de confiar-hi i donar-hi suport.

L'anècdota: A les files gavanenques van coindidir dos futbolistes de saba barcelonista, Aitor Unzué, un jove que procedeix del juvenil blaugrana i que és fill de l'ex porter Juan Carlos Unzue, i un altre Aitor però de cognom Busquets, que és a prova i que és fill de Carlos Busquets i germà del campió del món Sergio Busquets.

Gavà CF: Adrià Fradera, Marcos, Aitor Unzue, Vivó, Ezquerra, Raúl, Patri, Lerín, Santi Triguero, Boira i Cervantes. També van jugar: Eric, Pastor, Busquets, Riquelme i Pere.
Santfeliuenc FC: Albert Durán, Dani Sánchez, Alberto, Joserra, Nando, Diego, Hinojo, Sascha, Iván Fuentes i Álex Burch. També van jugar Cristian, Iñaki, Jacobo, Maldonado, Dani Texeira, Javi Pozo i Quiles.

Gols: 0 - 1, Iván Fuentes, 20'; 0 - 2, Sascha, 40'; 1 - 2, Raúl, 58.
Àrbitre: Salas Montoro, sense complicacions.
Incidències: Municipal de la Bòbila, assistència de 150 espectadors. Tarda amb molta calor i xafogor. Temperatura de 27 graus.

Clou la primera part de la pretemporada
El Santfeliuenc va acabar a Gavà la primera part de la pretemporada i el periple selectiu amb partits contra equips de Tercera. El Santfe no podrà jugar a Tercera per ben poquet però ha demostrat en aquestes tres primeres setmanes de feina que no li fa escarafalls a equips poderosos de Tercera, i si no que li preguntin a Cornellà, Castelldefels i Gavà que han tastat la combativitat del nostre equip. No cal dir que som en temps de proves i que això no vol dir gairebé res però a nosaltres, a tots els que creiem en aquest projecte, ens fa estar molt il·lusionats. En dues setmanes començarà l'espectacle i tant de bo el nostre equip demostri de debò el que tots somiem.

El dimecres a les 20 hores contra el Sant Ildefons a Les Grases
El Santfeliuenc tornarà el proper dimecres a Les Grases per jugar contra el Sant Ildefons. Es canvien doncs els rivals de Tercera per un de Preferent. Serà interessant veure quina és la resposta del nostre equip davant un Sant Ildefons que oferirà un joc completament diferent.

No és un indicador de rodalies Renfe sinó el marcador de la Bòbila amb aquest curiós "Sant Feliu"