diumenge, 22 d’agost de 2010

Encara no ets soci del Santfe? acompanya'ns perquè tenim una il·lusió/ Aún no eres socio del Santfe? acompáñanos porque tenemos una ilusión

Ara més que mai confiem en tu perquè et necessitem i volem que ens acompanyis. Tenim un somni i una il·lusió que volem compartir perquè tots ens ho mereixem. El Santfe complirà 105 anys i ho celebrarem.
Ser soci del Santfe és una forma de fer ciutat i sentir-se ciutat. El nostre primer equip tornarà a competir en una gran categoria i no renunciem al nostre somni.
I com hem pensat en vosaltres, mantenim una temporada més els preus populars perquè tothom està convidat. Volem que cada partit sigui una festa i per això necessitem la teva complicitat.

Les tarifes per a la temporada 20010 - 2011 són:
Soci adult: 60€
Soci familiar: 90€ (matrimoni)
Soci jubilat: 30€
Soci júnior (menor de 18 anys): 15€

Fer-se soci serà prou avantatjós perquè no haureu de pagar entrada en cap dels 19 partis que jugui el primer equip a Les Grases, així que us estalviareu més del 70% de l'import que hauríeu de pagar si compréssiu una entrada general per a cada un dels partits. A més, us informem que qui no tingui al corrent de pagament el seu carnet o no sigui soci haurà de pagar l'import íntegre de l'entrada general per accedir a Les Grases durant els partits que disputi el primer equip a Primera Catalana.
Per a sol·licitar informació i inscripció: ens heu d'enviar un correu electrònic amb el vostre nom i cognom a l'adreça: santfefc@gmail.com o trucar-nos al telèfon 657 32 28 56 i rebreu resposta immediata.
El Santfe és cosa de tots. Vine i fes-te'n soci. La passió per l'esport comença des de la teva ciutat. 105 anys d'història ho mereixen!!!

Fem Santfe, Fem Club, Fem Ciutat !!!


Ahora más que nunca confiamos en ti porque te necesitamos y queremos que nos acompañes. Tenemos un sueño y una ilusión que queremos compartir porque todos nos lo merecemos. El Santfe cumplirá 105 años y lo vamos a celebrar.

Ser socio del Santfe es una forma de hacer ciudad y sentirse ciudad. Nuestro primer equipo volverá a competir en una gran categoría y no renunciamos a nuestro sueño.
Y como hemos pensado en vosotros mantenemos una temporada más los precios populares porque todos estáis invitados. Queremos hacer de cada partido una una fiesta y por eso necesitamos tu complicidad.

Las tarifas para la temporada 2010 - 2011 son:
Socio adulto: 60€
Socio familiar: 90€ (matrimonio)
Socio jubilado: 30€
Socio júnior (menor de 18 años) 15€

Hacerse socio es muy ventajoso dado que no tendréis que pagar entrada en ninguno de los 19 partidos que juegue el primer equipo en Les Grases, así que os ahorraréis más del 70% del precio que deberiáis pagar si compraseis una entrada general para cada partido. Además, os informamos que quien no tenga el carné a corriente de pago o no sea socio tendrá que pagar el importe íntegro de la entrada general para acceder a Les Grases durante los partidos que dispute el primer equipo en Primera Catalana.
Para solicitar información e inscripción: enviadnos un correo electrónico con vuestro nombre y apellido a la dirección: santfefc@gmail.com o llamadnos al teléfono 657 32 28 56 y recibiréis respuesta inmediata.

¡¡¡El Santfe es cosa de todos. Ven y hazte socio. La pasión por el deporte empieza en tu ciudad. 105 años de historia lo merecen!!!

¡¡¡Hacemos Santfe, Hacemos Club, Hacemos Ciudad!!!