dijous, 26 d’agost del 2010

Nova victòria del Santfe a poc més d'una setmana de l'inici de lliga

Això comença a bullir! Queda poc més d'una setmana perque el nostre equip iniciï la lliga contra l'Olímpic Can Fatjó al Parc Esportiu de Les Grases i les sensacions segueixen sent molt bones tot i que som en temps de proves i cal anar amb prudència.
Aquest dimecres els futbolistes que entrena Andrés González s'han desfet del Sant Ildefons per 2 a 1. Dani Texeira va avançar el Santfe a la primera part. Els de Cornellà va ampatar als primers minuts de la represa a través d'un gran gol d'Oriol. I a les acaballes Sascha va fer el seu tercer gol amb el Santfe per donar-nos la victòria. L'ex davanter de la Gimnàstica Iberiana està cridat a ser un dels revulsius del Santfe 2010 - 2011.
Malgrat la coincidència horària amb la presentació del FC Barcelona hi va haver bon ambient al Parc Esportiu de Les Grases. Tot començar a bullir: l'espectacle de la Primera Catalana és a punt de començar i necessitem del suport decidit de tota la ciutat.

El proper diumenge darrer assaig a Castelldefels
El Santfeliuenc clourà el calendari d'amistosos de pretemporada viatjant al municipal de Can Vinader per jugar contra el Vista Alegre. Serà aquest diumenge a les 12 del matí.