dimecres, 4 d’agost del 2010

Jordi Vidal s'acomiada per un temps del Santfeliuenc FC

Una de les notícies de l'inici de pretemporada és l'adéu obligat del nostre gran Jordi Vidal Curbelo. El magnífic central del Santfeliuenc ha de deixar la pràctica activa del futbol per no poder conciliar-la amb la vida acadèmica, ja que Jordi comença aquest setembre un curs de postgrau a la Universitat de Barcelona un cop acabada la seva llicenciatura. En tot cas Jordi ens ha promès que això serà un punt i a part i que de ben segur seguirà molt atent el dia a dia del nostre Santfe deixant oberta la porta a un possible retorn.
Jordi Vidal va arribar al Santfeliuenc l'estiu del 2007 procedent de l'Horta. Format a la pedrera del Cornellà a poc a poc es va anar convertint en un dels referents a la rereguarda: primer formant parella amb Adri i Guillem Costa, i després amb un solista genial com Iñaki es va erigir es un baluard inexpugnable i en un dels millors defenses de Preferent i Primera Catalana. Jordi Vidal ha vestit la samarreta blanc-i-blava en prop de 100 partits i al llarg d'aquests tres anys hem pogut compartir moltes hores i molts dies amb una persona magnífica que ens deixa un enorme buit.

Des del seu club, des de la directiva, des de l'afició i des de tots els que fem el Santfe volem agrair a Jordi tot el que ens ha donat. Jordi Vidal és ja un dels noms grans d'un equip històric amb el qual va assolir un brillant ascens a Primera Catalana, el primer de la nostra història.
Molta sort, estimat Jordi, per a un futur que per a tu ja és present!!! El Santfe sempre serà la teva casa.