dissabte, 7 d’agost del 2010

El nou Santfeliuenc 2010-2011 s'estrena a Les Grases davant el Cornellà de Divisió d'Honor juvenil

Aquest diumenge a les 19 hores al Parc Esportiu de Les Grases tindrem l'oportunitat de veure al nou Santfeliuenc 2010-2011. Els jugadors que entrena Andrés González han completat la primera setmana d'entrenaments i la visita del potent juvenil de la UE Cornellà serà una bona ocasió de veure els nostres jugadors i sobretot les cares noves com ara Sascha, Edgar i Nando i començar a familiaritzar-nos amb la plantilla que representarà a Sant Feliu per segona vegada a Primera Divisió Catalana.


La UE Cornellà, el tercer equip del futbol català formatiu
L'equip juvenil de la UE Cornellà és l'estendard d'una entitat que en poc menys d'una dècada ha passat de ser un club més del Baix Llobregat a ser el club principal de la comarca i la tercera escola formativa de Catalunya després del FC Barcelona i el RCD Espanyol. Parlar del Cornellà és parlar d'un obrador de futbolistes que avui destaquen al futbol professional espanyol i fins i tot a l'europeu, amb especial incidència a Anglaterra, terra de destinació cada estiu d'un parell de joveníssims futbolistes que proven sort.
El juvenil cornellanenc la temporada passada va ser tercer a la Divisió d'Honor juvenil i va ser protagonista en un partit que va aixecar molta expectació davant el Reial Madrid a la Copa del Rei que va apropar 3.000 persones al vell camp de la Via Fèrria.


La plantilla del Cornellà 2010-2011 que entrena per segona temporada Jordi Roger está formada per:
Porters: Josua i Marc.
Defenses: Aleix, Sergi, Toni, José, Ramon. Gerard, Martínez, David i Toti.
Migcampistes: Luis, Pedro, Ateba, Jorge, Pla, Guinovart, Cano i Torcal.
Davanters: Manel, Cristian, Roger, Amir, Luque, Donado i Marc.
Així doncs aquest diumenge d'agost el Santfe i el juvenil del Cornellà disputaran un atractiu partit. L'entrada al Parc Esportiu de Les Grases serà completament lliure i us engresquem a que ens acompanyeu en l'estrena del nostre equip en una temporada en què volem volar alt.