diumenge, 8 d’agost del 2010

El Santfe juga els primers 90 minuts de la temporada i deixa bones sensacions

El Santfeliuenc FC 2010 - 2011 ja és en marxa i suma els 90 primers minuts de joc després d'enfrontar-se el qualificat juvenil del Cornella que milita a Divisió d'Honor. El resultat va afavorir els visitants per 0 a 1 però la imatge del Santfeliuenc, en línies generals, va ser prou bona i va merèixer millor resultat tot i que hi havia absències importants com Quiles, Álex Burch, Jacobo, David Arcos, Parralejo i Hinojo.
El Santfeliuenc va dominar amb generositat als primers 45 minuts. Els debutants Nando i Sascha, i Javi Pozo van provar els reflexos del porter visitant Marc. El menut Pozo va topar amb el travesser en un mà a mà amb el porter. Després de la represa el partit va ser més equilibrat i els nombrosos canvis i el poc rodatge van fer que el ritme anés perdent esma. Els cornellanencs van fer l'únic gol en aprofitar Pla el rebui d'un penal que inicialment va aturar Carlos. El Santfeliuenc, però, no es va arronsar i tant Diego, Javi Pozo i el treballador Sascha van mirar de tornar les taules a un marcador de tot intranscendent.
El nostre equip seguirà les sessions d'entrenament al llarg de la setmana i tindrà dijous a les 20 hores i de nou a Les Grases un altre amistós, en aquest cas davant l'Europa, flamant campió dels Històrics. Una magnífica ocasió per veure un històric de Tercera que apunta alt i que mira la Segona B sense fer escarafalls.

Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian, Alberto, Nando, Joserra, Maldonado, Edgar, Diego, Javi Pozo, Sascha i Dani Texeira. També van jugar Iñaki, Dani Sánchez i Iván Fuentes.
UE Cornellà: Marc, Aleix, Meca, Barragán, Cristian, Jorge, Pedro, Luis, Roger, Torcal i Javi Donado. També van jugar Josu, Toni, Marc Martínez, Toti, Pla, Moha, Álex González, Robert i Amir.
Gol: 0 - 1, Pla, 71'.
Àrbitre: Héctor Robas Bondia.
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 150 espectadors Tarda de calor suau, 25 graus.
El primer onze del Santfe 2010-2011. Per endavant, deu mesos de feina, compromís i il·lusió


La posada de llarg del Santfeliuenc i la visita dels virtuosos futbolistes del Cornellà va aplegar un bon nombre d'espectadors.