divendres, 12 de novembre del 2010

El Santfeliuenc compleix 50 partits a Primera Catalana contra un Rubí poderós

SANTFELIUENC FC - UE RUBÍ
Data: diumenge 14 de novembre
Hora: 12
Jornada: 12
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Andrés Jorge Pérez Fuentes (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona i Ràdio Rubí
Previsió del temps: 18 graus. Cel cobert

El Santfeliuenc arriba al mig centenar de partits a Primera Catalana i ho fa contra un rival de morro fort com la UE Rubí. Els nostres jugadors han de mirar de sumar tres punts d'or per fer-se un lloc a la part mitjana de la classificació i distanciar-se cada cop més dels llocs perillosos.
Per a diumenge, Andrés González no podrà comptar amb el concurs d'Hinojo, i és dubte Javi Pozo que ha tingut problems físics al llarg de la setmana. El tècnic santfeliuenc coenix el potencial dels rubinencs, un equip en progressió que està obligat a fer coses grans pel nivell de la seva plantilla. La temporada passada el Santfe va superar a Les Grases el Rubí per 3 a 0 en un dels millors partits jugats a casa i que hauria de servir com a mirall.

Sergio Hernandez serà en el record
El Santfeliuenc no vol oblidar-se de Sergio Hernández Soler i abans de començar el partit es farà un minut de silenci per honorar la seva memòria. La famíla Hernández Soler ha estat molt vinculada al nostre equip d'ençà els anys 70. No podem sinó enviar una forta abraçada a tota la família i amics en aquestes hores tan tristes per una mort que ha colpit la societat santfeliuenca.

UE Rubí, obligat a tot malgrat el seu inici dubtós
El Rubí d'Alberto Fernández ha tingut un inici de lliga més discret del que tothom esperava per la qualitat de la seva plantilla. Si a casa els blanc-i-vermells han estat sòlids, a domicili no acaben de trobar continuïtat en els resultats. De fet, en cinc partits només n'ha guanyat un i aquesta és una circumstància que hauria d'aprofitar el Santfeliuenc.
El Rubí és un dels equips que parteix amb més números adquirits a la graella de favorits. El primer gran encert dels vallesans va ser el fitxatge d'un dels entrenadors amb més futur del futbol català: Alberto Fernández. Fernández va fer un veritable miracle a la banqueta del filial de la Grama i a Rubí s'hi confia de retornar amb ell a Tercera per tal de redreçar una línia que en les darreres temporades ha estat irregular. Molt combustible per a un motor que ha de funcionar si el mestre Kroeff no falla. I grans fitxatges entre els que destaquen Joan Suriñach, un dels millors porters de Tercera Divisió, i Fermo, un extrem habilidós i rapidíssim que es pot convertir en un malson per a qualsevol defensa.

Plantilla:
Porters: Joan Suriñach (Premià) i Aldrich (Can Vidalet, juvenil).
Defenses: Agustí Pol, Álex Montilla (Vilassar Dalt), Jimmy (Montcada), Tito Reinoso (Poble Sec), Iván Serrano (Montcada), Osuna (Damm) Bayó i Xavi Rovira (Montañesa).
Migcampistes: Antonio Galisteo (Masnou), Julián Adarve, Germán Pereira, Fermo (Castelldefels) i Elvis (Vilafranca).
Davanters: Carles Montoro, Fernando Kroeff, Pedro Núñez, Raúl Medina (Vilafranca), Toni Juanmartí (Montañesa) i Vicente Gutiérrez.
Entrenador: Alberto Fernández.

Últim precedent:
Primera Divisió Catalana, temporada 2009-2010,
Jornada 19 (17-01-2010) Santfeliuenc FC 3 (Javi Pozo, 24'; Javi Pozo, 42 i Javi Pozo, 82') - UE Rubí 0
Jornada 38 (6-06-2010) UE Rubí 1 (Juan Pedro, 70') - Santfeliuenc FC 3 (Jarabo, 40'; Alberto, 43' i Dani Texeira, 89')