diumenge, 14 de novembre del 2010

El Santfeliuenc agrada però només suma un punt

SANTFELIUENC FC 1 (Sascha, 37') - UE RUBÍ (Galisteo, 18')
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Jorge Pérez Fuentes (Delegació de Barcelona)
Temperatura: 16 graus. Matí amb sol i núvols


Santfeliuenc i Rubí van empatar a 1 en un partit equilibrat que es podria haver resolt de manera més positiva si el nostre equip hagués tingut més paciència a l'hora d'arribar a la porteria rubinenca, sobretot a la segona part. El Rubí va dominar més al primer acte però s'hi va diluir al segon, i les seves figures van passar del tot desapercebudes.
El Santfeliuenc va començar molt bé amb un joc de tot i combinacions elegants. Diego, Edgar i Álex Burch van marcar el ritme al centre del camp davant un Rubí a l'expectativa i una mica inofensiu. Però com ja és un clàssic aquesta temporada l'equip rival marca aviat. Al minut 18 Galisteo va aprofitar un servei dins l'àrea per trencar el fora de joc i superar Carlos. El gol va fer mal i els vallesans es van fer amb el domini amb notable autoritat. Sortosament quan més intens era el domini visitant i més extraviat semblava el Santfe, una assistència d'Álex Burch a Sascha va ser aprofitada per l'ex davanter de la Gimnàstica Iberiana que, fent un gir amb l'esquena en un pam de terreny, es va quedar sol davant porteria i va superar Suriñach amb un tret precís i ajustat. Un gol inesperat per la dinàmica que portava el partit però que servia perquè els blanc-i-blaus recuperessin aire.
El gol va fer que la història fes un tomb. El Santfeliuenc es va fer amb el domini i el Rubí va ensenyar llacunes i un excessiu conservadorisme. La segona part va ser un monòleg dels d'Andrés González que no va tenir, però, premi. Les moltes jugades ofensives van acabar morint a la perifèria de l'àrea. Ni Álex Burch -que va regnar amb absolutisme a la banda esquerra- ni Dani Texeira ni Iván Fuentes van tenir fortuna en un parell d'ocasions en què el gol va estar a tocar. I el visitants només van aparèixer en atac el minut 87 en una contra executada per Carles Montoro que va posar amb l'ai al cor la parròquia de Sant Feliu. Gairebé sobre l'hora una rematada intencionada d'Alberto després d'una gran jugada de conjunt va estar a punt de situar el dos al marcador. Suriñach, però, va barrar el pas amb una gran estirada.
L'empat feia una tímida justícia per bé que el Santfeliuenc va fer més coses per guanyar. El Rubí, amb una esplèndida plantilla, no va poder amb un Santfe més ordenat i concentrat que en anteriors cites. El proper dissabte a les 18 hores, una oporunitat per fer la inflexió definitiva a un magnific escenari com Can Peixauet.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Iñaki, Arcos, Diego, Edgar (Dani Texeira, 62’), Quiles (Maldonado, 82’), Sascha, Iván Fuentes i Álex Burch.
UE Rubí: Suriñach, Jimmy (Cantó, 60’) Pol, Bayo, Iván Serrano, Elvis, Fermo (Pedro, 60’), Galisteo, Medina, Fernando Kroeff (Germán, 78’) i Carles Montoro.

Gols: 0 – 1, Galisteo, 18’; 1 – 1, Sascha, 37’.
Àrbitre: Jorge Pérez Fuentes, el seu arbitratge va ser discret. Va ensenyar targeta groga el santfeliuenc Dani Sánchez; i als rubinencs Jimmy, Pol, Iván Serrano, Galisteo, Fernando Kroeff i Germán.

Quadern de notes:
- No acabem de tenir fluïdesa a l'hora de sumar punts si bé vam veure un equip més ordenat i concentrat, que va fer moltes coses bé i que durant bona part del matx va ser superior a un Rubí bastant discret.
- El triangle Quiles/Burch/Sascha pot ser decisiu en els propers partits. La recuperació de Rubén Quiles és un aval per buscar la reacció. Hem de sumar de tres en tres per allunyar-nos com més aviat millor dels llocs perillosos.
- Magnífic detall del Santfeliuenc amb la família Hernández Soler. És bo tenir un record amb aquells que han donat molt per al nostre club.
- El Rubí d'Alberto Fernández no va ser tan temible com esperàvem i haurà de millorar si vol tenir opcions d'alguna cosa més que fer una bona temporada.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Merecimos muchisimo más ante un rubi muy conservador y que se salvo gracias a su portero

jesus m. ha dit...

Se jugo bien durante la 2a parte, y la aficion lo sabe, porque se comentaba, lastima que nos falto ese poquito en los metros finales. Y la verdad que un Rubi, que mostro muy poco, me esperaba mas, al menos por nombres de jugadores.

Un saludo y viska el Sanfe!!

PD: No dudo de que el Sabado vamos a ganar, creo que el equipo va a tener en ese partido un canvio de dinamica de resultados. Resultado 1-3.

Anònim ha dit...

falto fluideza en el centro de campo, se rompio todo con un gol y havia que espavilar y si tubimos el partido en nuestras manos, pero ya esta bien el sanfe da un buen papel jugando como quiera bien o mal.

Viva el sanfe! animo paco!