dilluns, 15 de novembre del 2010

La contra de la crònica

Avui la contra de la crònica arriba tenyida per la tristor de la mort d'un amic del Santfeliuenc i de l'esport de la ciutat. Si totes les morts són injustes més encara ho és quan el fat del destí s'hi fixa en un jove de 33 anys. Per això, el Santfe-Rubí va tenir un nom: Sergio Hernández Soler. I bé està que l'equip de la seva ciutat, l'equip per on han passat Aurelio, José Luis i Juan Carlos hagi tingut un record per a la seva família. El nostre president, acompanyat pel capità Iván Fuentes, va lliurar un ram de flors a la seva companya, un present que simbolitza el compromís i la solidaritat amb unes bones persones que estan vivint els dies més difícils.

No va poder ser. El Santfeliuenc en el seu partit cinquanta a Primera Catalana va fer una actuació notable, a estones fins i tot molt bona, però no va tenir fortuna per desequilibrar un marcador que si s'hagués decidit als punts s'hauria decantat per als colors blanc-i-blaus. Hem de continuar amb aquesta bona línia però necessitem sumar de tres en tres. L'opinió compartida és que tenim un equip competitiu que només ha de trobar la clau per encadenar un parell de victòries que ens atorgui confiança. L'afició ha de confiar en un grup humà que ha donat al nostre club els millors anys de les darreres dècades. I això no ho podem oblidar ara que ens acostem al 105è aniversari.

Grama B - Santfeliuenc, dissabte 20 a les 18 hores
La propera jornada el Santfeliuenc jugarà dissabte ja que l'equip colomenc ha decidit avançar el partit. Recordeu, doncs, el proper dissabte a les 18 hores el Santfeliuenc juga a Can Peixauet un partit important per fer aquest punt d'inflexió que tots esperem i que ha d'arribar de seguida. Comptem amb el vostre suport!!!

Joaquín Rivas, geni i figura del periodisme esportiu santfeliuenc, ja té el seu carnet del Santfe 2010-2011. I tu, estimat lector, a què esperes per ser soci d'un club amb història i orgull ciutadà!!