divendres, 11 de febrer del 2011

Punts necessaris per viure sense neguits

SANTFELIUENC FC - CD BLANES
Data: diumenge 13 de febrer
Hora: 12
Jornada: 23
Estadi: Parc Esportiu Les Grases
Àrbitre: Joan Fàbregas Capellas (Sabadell)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 14 graus; cel amb núvols


El Santfeliuenc rep per primer cop a la història el CD Blanes. Els nostres futbolistes estan obligats a sumar tres punts si volen viure tranquil·lament la segona volta. Els de la Costa Brava ocupen el segon lloc de descens amb 19 punts, deu menys que el nostre equip. Per tant, sumar tres punts dibuixaria una frontera de 13 que si bé no seria definitiva sí donaria una coixí prou còmode per a viure una segona volta sense massa neguits. Andrés González haurà de tornar a fer mans i mànigues per compondre un onze titular afeblit per les baixes: Carlos, Alberto, Parralejo, Jacobo, Dani Texeira i Joserra no podran saltar al camp. La confiança, però, del tècnic santfeliuenc en els seus homes és absoluta i tothom confia a sumar uns punts molt valuosos.

Albert Duran i David Hinojo causen baixa
Com ja vam anunciar la setmana passada, el Santfeliuenc ha concedit la baixa a aquests dos futbolistes de la primera plantilla. En el cas de David Hinojo es tracta d'una baixa obligada ja que no pot conciliar vida profesional amb vida esportiva. El Santfeliuenc agraeix sincerament a tots dos els magnífics anys que han donat al nostre club. No podem ni volem oblidar que gràcies al seu compromís avui som on som.

Necessitem el suport dels santfeliuencs
El Santfeliuenc juga un partit molt important i necessitem el suport de tothom. El Santfe és a Primera Catalana després de molts anys de jugar en categories molt per sota i ara necessitem mantenir tot el que hem assolit, i per això la vostra col·laboració és clau. Sense vosaltres això no té cap sentit. És l'hora del Santfe, és l'hora de donar suport a un club centenari.


El CD Blanes arriba a Sant Feliu amb la cara rentada
L'equip de la Costa Brava ha renovat molt la seva cara des que el Santfeliuenc va viatjar al seu estadi. Els de Xavi Lozano han fitxat alguns jugadors -Gorka Garagarza, Chava Jiménez o Bassols- i amb l'arribada d'aquests jugadors de qualitat i experiència els punts tanbé hi han arribat, per bé que en les dues darreres jornades només n'ha sumat un punt el que l'hi ha fet tornar a llocs de descens. Aquest Blanes viatjarà, doncs, a la nostra ciutat amb l'obligació de puntuar i amb la convicció que està en una línia de progessió. Punt d'atenció per a un Santfe que tampoc no es pot adormir i que necessita els punts.



Primera volta

Jornada 3 (19-09-2010)

CD Blanes 1 (Hoyos, 60') - Santfeliuenc FC 2 (Iván Fuentes, 31' i Edgar, 55')