dilluns, 14 de març del 2011

El Santfeliuenc felicita als nostres clubs per una temporada exitosa

El Santfeliuenc Futbol Club envia una sentida felicitació en forma de reconeixement i homenatge a tres clubs santfeliuencs que estan completant una temporada meravellosa.

Felicitem la Penya Recreativa pel seu històric lideratge a Segona Territorial. Al seu estimat president, Vicente Toledano, i a tota la plantilla, amb tants amics que no fa gaire van fer gran el nostre Santfe, els esperonem a que lluitin i treballin fins al final per assolir un premi just que seria l'ascens a Segona Divisió Catalana. Fem arribar tot el nostre suport a "los pajaritos" i apostem de manera decidida per un ascens que celebrarem amb moltíssima alegria.

Felicitem el Club Bàsquet Santfeliuenc per fer gran l'esport de la ciutat i projectar el nom de Sant Feliu per tot Espanya. Amb la victòria d'aquest cap de setmana el nostre històric equip de bàsquet s'ha classificat per tercera temporada consecutiva per jugar el playoff d'ascens a LEB Plata, i enguany ho pot fer com a campió de la Lliga EBA. Apostem també per un CBS a LEB Plata i donarem tot el suport que calgui perquè així sigui. Agraïm la gran tasca de la directiva que encapçala Xavier Sospedra. Engresquem a tots els nostres socis i aficionats a anar al Palau Juan Carlos Navarro perquè l'espectacle és d'altíssim nivell.

Felicitem el Club Natació Sant Feliu i al seu equip femení de waterpolo perquè és a punt d'assolir l'ascens a Divisió d'Honor. És un motiu d'orgull que el Club Natació Sant Feliu torni a representar el nostre esport en la màxima categoria del waterplo espanyol. Una felicitació que volem fer arribar de manera molt especial al seu president, Manuel Ferrón, i al seu entrenador, Rafa López. Enhorabona, campiones!!!