divendres, 18 de març del 2011

La contra de la crònica

El Vilassar de Mar ens va tallar amb un cop crepuscular la bona línia que havíem assolit en les darreres setmanes. Coses del futbol. Malgrat la derrota hem de seguir agraint el compromís d'un grup de jugadors que ha situat el nostre club en la categoria més alta del futbol català després de moltes dècades de vagar per divisions poc aptes pel pes del Santfeliuenc.

Ara el que toca és fer-nos forts, recuperar confiança i viajar a Peralada amb la il·lusió de repetir el resultat de la temporada passada. No volem oblidar aquell esplendorós cop de cap de Javi Pozo que ens va obrir de bat a bat el somni de Tercera Divisió. I el diumenge 27 de març tornarem a Les Grases i volem que el partit contra el Montcada serveixi per recuperar l'esperit del Fem Club, Fem Afició i Fem Ciutat així que serà un homenatge als ciutadans de Sant Feliu ja que tothom gaudirà de preus populars (4€) i l'entrada serà gratuïta per als socis d'una entitat de la ciutat o els que vingueu a Le Grases vestits amb la samarreta del vostre equip (CFA, Penya Recreativa, CB Santfeliuenc, CN Sant Feliu, Penya Blanc Blava, Handbol Sant Llorenç..). Us-hi esperem.

9 de març de 1962. La data en què el "Maradona de la Rambla" va ser cridat per fer una prova amb el FC Barcelona. 49 anys després Joan Sabaté es va presentar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a passar-la. La Vanguardia hi va publicar un article recordant tan especial efemèride del nostre poeta del futbol .