diumenge, 20 de març del 2011

El Santfeliuenc ensenya la millor cara a Peralada i guanya al minut 91 gràcies a un gol de Maldonado

PERALADA CF 1 (Bermúdez, 3') - SANTFELIUENC FC 2 (Edgar, 63' i Maldonado, 91')
Estadi: Municipal de Peralada
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Ramon Molgo Hernando (Delegació de Terrassa)
Temperatura: 14 graus. Cel amb sol i núvols

Aquest Santfe sempre ens té ben guardada una sorpresa i al camp del Peralada va repetir el mateix relat que el de la temporada passada per guanyar de nou en el temps de descompte per 1 a 2. Un gol providencial al minut 91 de Dani Maldonado ens va regalar una de les grans alegries de la lliga. Els futbolistes d'Andrés González van fer una exhibició d'esforç, treball i entrega decidida per refer-se del matiner gol empordanès que havia arribat al tercer minut. El Santfe suma 37 punts i la permanència comença a estar a la butxaca sense renunciar, és clar, a la millor classificació possible en els 30 punts que encara són en joc.
Per aconseguir els cobejats punts, però, els blanc-i-blaus van haver de patir molt. Tant que al primer atac els empordanesos van marcar. Al minut 3 Bermúdez va trobar massa espai dins l'àrea per superar Carlos després d'un rebuig previ d'aquest. El Santfe va anar reaccionant de mica en mica i va disposar d'un parell de bones ocasions per empatar abans del descans. Bioko al minut 7 va enviar alta una rematada dins l'àrea petita, i al minut 38 un llançament de falta d'Iván Fuentes va ser respost per una mà miraculosa del porter gironí. Els locals van jugar millor, o si més no van ser superiors en alguns detalls, però no van inquietar gaire els dominis de Carlos.
Als primers minuts de la represa el Peralada va imposar el seu domini. Carlos va haver de demostrar un cop més la seva infinita qualitat en dues accions protagonitzades per Sergio García. El Santfe mirava de trobar una identitat al seu joc quan una acció que va néixer al mig del camp en cames d'Álex Burch va passar a les botes d'Edgar, que va inventar-se un centre xut que va sorprendre el porter local i ens va sorprendre a tots per posar les taules. El gol del menut interior donava un empat que calia fer bo.
Tanmateix, el Peralada va reaccionar amb força i va fer que el Santfe anés reculant de manera perillosa. Sortosament Sant Carlos va fer una aturada antològica a rematada creuada de Chacón (68'), i Iñaki, Fran i Alberto van treballar incansablement per tapar les vertiginoses escomenes peraladenques. Però després d'una minuts d'indefinició, el Santfe va reaparèixer amb vocació ofensiva. Riquelme es va fer fort en banda dreta i va acabdillar un munt de contracops que va posar la por al cos a la parròquia local. Al minut 79 una errada descomunal de Gerard no va ser aprofitada per Quiles, que no va poder superar un mà a mà amb el porter local en una ocasió molt clara. Quiles no se'n va adonar que Edgar l'escortava. El Santfe, però, va tenir convicció fins al final i en una nova escomesa ofensiva, Maldonado va aprofitar ara sí un servei de Dani Sánchez per enviar subtilment la pilota a la xarxa i desfermar una alegria immensa. Gran i treballadíssima victòria, doncs, al Municipal de Peralada. El guió va ser calcat al de la temporada passada. Dani Maldonado va signar una victòria que premia un treball impressionant. És una llàstima que el millor Santfe l'hàgim de veure tan lluny de Les Grases. Almenys mirem de conformar-nos i delectar-nos amb les cròniques del nostre web, que us apropen el segon periple de nostre equip per la Primera Catalana.


Peralada CF: Sergio, Julien, Litus (Armengol, 82'), Carbó, Gerard, Toni, Chacón, Casanova, Bermúdez,Pol i Sergio García (Isma, 66').
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Iñaki, Fran, Jorge (Maldonado, 69'), Edgar (Cristian, 83'), Quiles, Bioko (Riquelme, 30'), Iván Fuentes i Álex Burch.

Gols: 1 - 0, Bermúdez, 3'; 1 - 1, Edgar, 63' i 1 - 2, Maldonado, 91'.
Àrbitre: Molgo Hernando, el seu arbitratge va ser molt correcte. Va mostar targeta groga els locals Litus, Chacón i Gerard; i als santfeliuencs Quiles, Iván Fuentes, Álex Burch, Jorge, Riquelme i Maldonado.

Quadern de notes:- El Santfeliuenc va ensenyar la cara de lluita generosa, convicció i esforç absolut per guanyar un partit que semblava perdut.
- Una matrícula d'honor per a tots els nostres jugadors però de manera molt especial per a Iván Fuentes, que va fer una treball estajanovista. És admirable l'amor propi d'un futbolista tan castigat per les lesions i que sabut aixecar-se.
- El davanter canari Bioko es va haver de retirar als vestidors al minut 30 a causa d'una punxada a l'isquiotibial. Esperem que el gran davanter fitxat de la Barceloneta no hagi de descansar gaire.
- El Peralada va demostrar una notable qualitat però va tornar a caure contra el Santfeliuenc. El nostre equip l'ha derrotat en els quatre compromisos disputats en els dos anys a Primera Catalana.

6 comentaris:

jesus m. ha dit...

Creo que ya ganando un partido mas podriamos decir que la salvacion es un hecho virtualmente, aunque matematicamente no lo seria. Asi que vamos muy bien!

Por cierto, una mencion especial al juvenil, que a estado muy hundido en la clasificacion durante muchas jornadas y ahora mismo depende de si solo para conseguir la salavacion.

Un saludo y viska el Sanfe!!

Anònim ha dit...

Pues recojo lo dejado por Jesús y damos todo el ánimo del mundo a nuestro juvenil, que está protagonizand una remontada ejemplar. Ahora, a seguir disfrutando porque el premio será hermoso.

Y para nuestro Primer Equipo, nos volvemos a sacar el sombrero. Aunque nos quede el poso agridulce de que muy pocos de nuestros aficionados pudieron saborear la victoria, el gol de Maldonado desató una alegría incontenible entre toda la expedición blanquiazul.
Muchas gracias por tantas cosas.

Santfeliuenc, FC ha dit...

Aprovecho para felicitar al Amateur B y al resto del futbol base. Los cadetes consiguieron una importante victoria que seguro les animara a seguir escalando posiciones. El Infantil A esta lider, el Infantil B esta situado a media tabla y con opciones de seguir avanzando puestos. Los dos alevines lo estan haciendo genial y son 2os en sus respectivas clasificaciones. Y los benjamines, prebenjamines y promesas van aprendiendo y divirtiéndose.
Hasta pronto.
TT8

jesus m. ha dit...

Que fuerte te acuerdas de todos, ecepto de lo mejor del club, que son los arbis de los juegos escolares!

Un saludo y viska el Sanfe!!

Santfeliuenc, FC ha dit...

Bueno, bueno,....mejor no tocar el tema...(je,je,..)
Saludos a los dos!!
TT8

Anònim ha dit...

TT8 PRESIDENT!!!!