dissabte, 7 de maig del 2011

El Santfeliuenc buscarà els tres punts contra la Rapitenca

SANTFELIUENC FC - UE RAPITENCA
Data: diumenge 8 de maig
Hora: 12
Jornada: 34
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Israel García Membrive (Delegació de Girona)
Ràdio o TV:Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 21 graus. Cel amb sol i núvols


El Santfeliuenc torna a Les Grases amb la intenció de guanyar i sumar els tres punts que necessitem per assolir la permanència matemàtica. Un fet, però, purament estadístic ja que el Santfe està virtualment salvat. Andrés González vol acabar bé la temporada i per això els tres punts són importants. El tècnic santfeliuenc ha preparat el partit a consciència sabent de la qualitat d'un rival que no ha complert amb el paper de favorit que se li atorgava. Sergi Pagés, procedent del juvenil de Divisió d'Honor de l'Hospitalet, supleix la baixa de Carlos, que amb problemes al menisc ja no podrà jugar fins a la propera temporada. Desitgem una feliç recuperació a un porter d'altíssim nivell.

Jornada d'homenatge als ciutadans de Sant Feliu
El Santfe se sumarà als actes de la Fira i tots els ciutadans de la nostra ciutat aixó com els membres d'alguna entitat santfeliuenca tindrà accés gratuït al Parc Esportiu de Les Grases. El Santfe-Rapitenca és un partit atractiu i amb molta història i tots els santfeliuencs hi esteu convidats com un acte més de la nostra Fira Comercial.

UE Rapitenca, una sorpresa negativa
Pocs podíem pensar que un equip amb el potencial econòmic i esportiu dels La Ràpita pogués estar a la jornada 33 en vuitena posició i sense cap possibilitat de pujar. La irregularitat a casa i la desastrosa segona volta han barrat el pas als de Santi Palanca al retorn a Tercera, el gran objectiu d'un equip que apuntava altíssim però que ha decebut de manera molt profunda. Una decepció per a una afició que esperava que el camí per Primera Catalana fos curt.



Primera volta
Jornada 15 (5-12-2011)
UE Rapitenca 3 (Iban Parra, 31'; Raúl Teixidó, 35' i Sergi Grau, 67') - Santfeliuenc FC 0