diumenge, 8 de maig del 2011

La Rapitenca s'imposa a un Santfe discretíssim

SANTFELIUENC FC 0 UE RAPITENCA 2 (Àlex Forés, 18' i Iban Parra, 93')
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 100 espectadors
Àrbitre: Israel García Membrive (Delegació de Girona)
Temperatura: 22 graus. Cel assolellat


El Santfeliuenc no va tingut el seu dia i va caure per 0 a 2 contra la Rapitenca. Els tarragonins es van avançar al minut 18 en aprofitar Àlex Forés una bonica jugada per banda esquerra del menut Felipe. El gol va fer despertar el Santfeliuenc que va passar a dominar. Al minut 28 una rematada d'Alberto després d'un acció d'Álex Burch va ser el primer avís. Nou minuts més tard Bioko va tenir el gol a les seves botes però la rematada, després d'un servei de Dani Maldonado, es va estavellar al pal. Maluradament, el Santfe va desaparéixer arran d'aquesta acció i ja no se li va tornat a veure.
Els segons 45 minuts, per oblidar, i això que els visitants van veure com el seu golejador, Àlex Forés, havia de deixar el camp al minut 47 per doble targeta groga. Els blanc-i-blaus van ser incapaços de generar ni una sola ocasió. La Rapitenca, que havia arribat a Sant Feliu molt a la baixa i recorrent a alguns joves del planter, va defensat l'exigua renda amb comoditat i al minut 83 va sentenciar gràcies al gol d'Iban Parra a servei de Sergi Grau. Un epíleg dolent per a un partit en què el Santfeliuenc es va mostrar molt per sota del que estem acostumats a veure. La fluixa entrada que va registrat Les Grases tampoc no hi va ajudar per crear un estímul al voltant de l'equip.

Santfeliuenc FC: Fonti, Hinojo (Cristian, 61'), Alberto, Joserra, Fran, Jorge, Riquelme (Arcos, 61'), Maldonado, Bioko, Dani Sánchez i Álex Burch.

UE Rapitenca: Raúl, Cano, Tena, Mario, Manolo, Didac, Àlex Forés, Edgar, Carles Gilabert (Iban Parra, 81'), Felipe (Subi, 55') i Callarisa (Sergi Grau, 85').

Gols: 0 – 1, Àlex Forés, 18'; 0 – 2, Iban Parra, 83'.

Àrbitre: García Membrive, el seu arbitratge va ser tan correcte com tranquil. Va mostrar targeta groga al santfeliuenc Fran; i als rapitencs Mario i Àlex Forés. Va expulsar Àlex Forés per dues targetes grogues (47').

Quadern de notes:

-Se'ns està fent un pel llarga la temporada. Aquest diumenge a La Satàlia cal segellar la permanència.

- La mala ratxa del final de temporada no ens pot fer oblidar que l'objectiu està complert.

La Rapitenca va ser millor i va demostrar una qualitat que no li ha servit per pujar quan era un dels màxims favorits.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la feina cronista, de debó.

No m'acosto gaire a Les Grases (temps de crisi), però llegint les cròniques i sense veure la classificació, hauria de pensar que l'equip es troba com a mínim entre els cinc primers.

No creieu que aquest blog tot i ser un mitjà de comunicació intern del club, hauria de ser un xic més crític? No siguem tots uns Sergios Sauca.

Si l'equip no juga bé, doncs digue-m'ho tal i com ho ha pogut veure tothom, ja que molts cops que he vist un partit i posteriorment llegeixo la crònica me'n adono que sembla que haguem vist partits diferents.

Salut!

Santfeliuenc, FC ha dit...

Hola Anònim,
Per això esta el blog, perqué cadascú digui la seva.
Per això, t´animo a fer servir aquest mitja per expresar, desde el respecte i l´educació, les teves opinions, critiques, aportacions, idees, etc..
Fins aviat
TT8

Unknown ha dit...

Si agafem con a exemple aquestes frases de la crónica:

"Malauradament, el Santfe va desaparéixer arran d'aquesta acció i ja no se li va tornar a veure."

"Els segons 45 minuts, per oblidar"

"Un epíleg dolent per a un partit en què el Santfeliuenc va estar molt per sota del que estem acostumats a veure."

crec que deixen ben clar que el Santfeliuenc va fer un partit prou dolent. Una crítica feta amb educació i sense tremendismes no deixa de ser una crítica.