dissabte, 21 de maig del 2011

El Santfeliuenc rep a un Vic que es vol coronar de Tercera Divisió

SANTFELIUENC FC - UE VIC
Data: diumenge 22 de maig
Hora: 12
Jornada: 36
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Josep Maria Quintana Carmona (Delegació de Girona)
Ràdio o TV:Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 23 graus. Cel assolellat


Una derrota com la de la setmana passada a La Satàlia obliga a reaccionar. I què millor que fent-ho contra un Vic que buscarà a Les Grases coronar-se a Tercera Divisió. El Santfeliuenc serà, doncs, protagonista secundari d'un dels partits més interessants del futbol català ja que l'equip de la capital d'Osona si suma els tres punts tornarà a la categoria de bronze onze anys després de perdre-la. Andrés González ha tractar de fer un treball de motivació i recuperació de l'autoestima dels jugadors després de la dolorosa derrota contra el cuer. Al Santfe hi ha ganes de fer un bon futbol i reivindicar-se davant un rival que acostuma a fer un bon futbol.

Acompanya'ns en un dia especial
Sant Feliu decidirà aquest diumenge el futur polític per a la legislatura 2011 - 2015. En un dia de festa municipalista us esperem a Les Grases per donar suport a un Santfe que la propera temporada començarà un cicle nou amb la plasmació de l'aficiliació amb l'Escola CFA. Un projecte de ciutat que ha de fer canviar dinàmiques i projectar la pedrera santffeliuenca.

UE Vic, a un triomf de Tercera

Osona, la principal de les comarques del rere país, tornarà a tenir un equip a Tercera si el Vic aconseguiex sumar tres punts dels nou que manquen per acabar la lliga. Els de Pere Vila han completat una temporada excel·lent i ha mantingut la línia de l'Aiguadreda, l'equip que es va fusionar amb els vigatans per fer un projecte a Primera Catalana que ha estat exitós. De cara al partit contra el Santfeliuenc, Pere Vila, entrenador blanc-i-vermenll apunta en declaracions a El 9 esportiu que "costarà perquè la pressió de vegades et supera quan ets a punt d'aconseguir un objectiu com aquest. Vila ha elogiat un projecte que va néixer amb alguns dubtes però que ha acabat sobressortint. "Al principi tot era una gran incògnita, però el temps ha demostrat que els jugadors han estat molt units i implicats. Diumene sabrem si tot aquest treball té una recompensa".
Així, doncs, interessantíssim Santfeliuenc - Vic. El Santfe tratarà de fer que el Vic ajorni una setmana la festa de l'ascens a Tercera. Esperem una gran presència de públic vigatà.


Primera volta:
Jornada 17 (19-12-2010)
UE Vic 3 (Soler, 29'; Óscar Muñoz, 32' i Cesc Pla, de penal, 40') - Santfeliuenc FC 1 (Sascha, 72')