Estadi: Parc Esportiu Les Grases
Assistència: 150 espectadors
Àrbitre: Josep Maria Quintana Carmona (Delegació de Girona)
Temperatura: 24 graus. Cel assolellat

El Santfeliuenc va perdre contra el Vic per 1 a 2 en un partit molt equilibrat i en què el nostre equip va saber jugar-lo bé però que finalment es va decantar per un Vic que va poder celebrar el retorn a Tercera Divisió onze anys després que perdés aquesta categoria. Una cinquantena d'aficionats blanc-i-vermells van celebrar amb el seus jugadors un ascens que torna a posar la capital d'Osona a l'elit.
Els vigatans, però, va haver de capgirar el marcador. Al minut 17 Bioko va avançar els santfeliuencs en rematar de manera potent una servei d'Alberto. Al Vic li va costar molt fer-se amb el domini i no va ser fins ben entrada la segona part quan va prémer l'accelerador de valent. Al minut 69 una assistència dins l'àrea va ser aprofitada per Santanera per equilibrar el marcador. L'empat era insuficient per a l'ascens de l'equip que entrena Pere Vila. Al minut 77 una jugada que es va gestar a les cames de Santanera va acabar en una centrada de Muniesa que va rematar al fons de la xarxa el gran golejador Óscar Muñoz des del punt de penal. Un gol que valia un ascens. Amb el xiulet final es va desfermar l'alegria entre jugadors i aficionats vigatans que veuen com la propera temporada la Tercera Divisió passarà per la capital osonenca. Mentrestant, el nostre Santfe segueix aturat en 42 punts i una setmana més continua sense estar salvat matemàticament per bé que virtualment sí, ja que s'haurien de produir un seguit de combinacions i golejades del Blanes perquè això s'alterés.

Santfeliuenc FC: Sergi Pagés, Dani Sánchez, Alberto Joserra, Iñaki, Jorge (Hinojo, 62'), Arcos, Edgar (Maldonado, 79'), Bioko, Iván Fuentes (Riquelme, 84') i Álex Burch.

UE Vic: Marc Coll, Espiñeira, Óscar Almendros, Soler (Santanera, 65'), Pol Coll (Muniesa, 72'), Casas (Carrascal, 46'), Marc Verdaguer, Guillem, Óscar Muñoz, Cesc Pla i Oriol Dot.