divendres, 3 de juny del 2011

El Santfeliuenc acaba la temporada a Les Grases contra el San Cristóbal i en jornada de portes obertes

SANTFELIUENC FC - CP SAN CRISTÓBAL
Data: diumenge 5 juny
Hora: 12
Jornada: 38
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Arnau Llopart Carbó (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV:Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 21 graus. Cel amb sol i núvols

Punt final a segon any del Santfeliuenc Futbol Club a Primera Catalana. I punt final a la Primera Catalana amb un sol grup ja que la propera temporada la màxima categoria del futbol amateur català passarà a tenir-ne dos. Per a la clausura els blanc-i-blaus confien a sumar tres punts i fer-se amb la desena plaça, un lloc molt meritori si tenim present les dificultats a què ha hagut de fer front Andrés González en un any marcat per múltiples baixes -Jacobo, Diego, Dani Texeira, Carlos, Parralejo, Sascha, Hinojo...- que han acabat condicionant el rendiment general del bloc

Comiat amb jornada de portes obertes
El Santfeliuenc ha decretat el darrer partit de la temporada com a jornada de portes obertes. Així que tota la ciutadania de Sant Feliu està convidada a presenciar el comiat d'un equip que el proper setembre començarà la tercera temporada a Primera Catalana i amb un nou projecte esportiu i de ciutat mitjançant l'afiliació amb l'Escola de Futbol CFA Sant Feliu.


CP San Cristóbal, segona volta de matrícula d'honor
Segona volta admirable la que han fet els egarencs del CP San Cristóbal. L'equip de Terrassa va completar una primera volta molt fluixa però l'arribada de l'ex futbolista Piti Belmonte van canviar de manera radical la cara a un equip que arriba a Sant Feliu amb els deures fets i amb la satisfacció d'haver compler a bastament l'objectiu. L'extraordinària feina de Piti Belmonte no ha passat desapercebuda i la propera temporada farà el salt a Segona B per dirigir, ni més ni menys, que al Sant Andreu. Per a diumenge, els parroquials no podran comptar amb el concurs dels sancionats Cristian i Arjona.

Primera volta
Jornada 19 (15-01-2011)
CP San Cristóbal 1 (Parra, 37') - Santfeliuenc FC 1 (Sascha, 47')