diumenge, 5 de juny del 2011

Final magnífic!!!

SANTFELIUENC FC 2 (Joserra, 61' i Maldonado, 74') - CP SAN CRISTÓBAL 1 (David, 55')
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 150 espectadors
Àrbitre: Arnau Llopart Carbó (Delegació de Barcelona)
Temperatura: 21 graus. Cel amb sol i núvols


El Santfeliuenc FC es va acomiadar de la seva segona temporada a Primera Catalana per la porta gran ja que va derrotar el San Cristóbal per 2 a 1. Victòria que combinada amb els resultats de la resta de la jornada farà que acabem la competició en una més que meritòria desena posició i havent sumat la xifra de 48 punts. Un èxit per a un equip que ha hagut de fer front a moltes baixes al llarg de la temporada i mèrit molt especialment remarcable d'Andrés González.
El partit va respondre al típic argument de final de lliga entre dos equips que havien complert els deures. La primera part va ser molt equilibrada amb un lleuger domini del San Cristóbal i poques ocasions.
La segona part va ser més entretinguda. Els egarencs es van avançar al minut 55 en culminar David una bonica acció individual. El Santfeliuenc va reaccionar i al minut 61 Joserra va restablir l'empat en transformar de manera magistral un llançament de falta. El gol va animar encara més els nostres que al minut 74 van fer el 2 a 1 després d'una jugada de Dani Maldonado culminada amb una esplèndida rematada pel propi Maldonado. Un gol bellíssim que posava un magnífic epíleg a la temporada.

Santfeliuenc FC: Sergi Pagés, Cristian, Alberto Joserra, Iñaki, Jorge (Pol, 73'), Riquelme (Maldonado, 46'), Brian (Edgar, 59'), Bioko, Iván Fuentes i Álex Burch.
CP San Cristóbal: Elkar, Ibai, Lariño, Osuna, Reyes, Marc Roig, Santolaya (Dani Navarrete, 73'), Toni, Oliver (Jou, 67'), David (Chema, 59') i Plaza.

Àrbitre: Llopart Carbó, el seu arbitratge va ser tan correcte com les poques dificultats que li van plantejar tots dos equips. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Cristian i Pol; i als visitants Ibai, Toni i Chema.

Incidències: la jornada va ser molt emotiva ja que Parralejo, Jacobo i Iñaki es van acomiadar del Santfe i van rebre sengles plaques commemoratives. També jornada d'homenatge als nostres fantàstics alevins campions i menció especial a l'ex president i ex directiu Antonio Rodríguez Mateo. Es va guardar un minut de silenci per recordar la mare del nostre ex directiu i gran animador de l'esport santfeliuenc, Francis Silva.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc acaba la temporada i ho fa amb victòria, gols de bellíssima factura i una esplèndida desena posició.
- El col·lectiu del Santfeliuenc ha tornat a demostrar un cop més la seva professionalitat.
- Andrés González en la seva quarta temporada a la banqueta consolida el club a Primera Catalana. Un tècnic que ha estat clau per entendre els grans resultats del nostre equip.