dijous, 7 de juliol del 2011

El Santfeliuenc, gran protagonista a la Nit dels Campions

El passat dilluns 27 de juny la Federació Catalana va celebrar a l'Institut Nacional d'Educació Física la tradicional Nit dels Campions. I un dels grans protagonistes de la vetllada va ser el Santfeliuenc Futbol Club. La institució que presideix Andreu Subies va entregar per partida doble guardons als nostres equip Infantil A i Aleví A, que s'han proclamat brillantíssims campions de les seves competicions i la temporada propera militaran a Segona Divisió.
Un magnífic epíleg a una gran temporada per al nostre planter. El futur del Santfe és a les vostres mans i teniu una gran ocasió de participar-hi. L'afiliació amb el CFA Escola Sant Feliu permetrà que tinguem 25 equips, en una clara aposta de ciutat i que palesa la voluntar de fer un gir radical al futbol santfeliuenc. I una aposta que també tindrà un espai per al futbol femení.

Enhorabona campions!!! El Santfe us espera. I afanyeu-vos a apuntar-vos-hi els que encara no ho hàgiu fet. El Santfeliuenc Futbol Club començarà al setembre una gran aventura.

A la foto hi veiem Iván, porter de l'Infantil A, i Willy, defensa de l'Aleví A, amb el bonic guardó que van recollir en representació de tot l'equip i del club. Enguany la Federació Catalana estrenava trofeu.

FEM CLUB, FEM CIUTAT, FEM SANTFE!!!