divendres, 26 d’agost del 2011

Quart assaig positiu. Diumenge toca Pubilla Casas

El Santfeliuenc va resoldre el quart assaig de pretemporada amb bona nota en superar el Joventut Prat per un còmode 3 a 1. Els blanc-i-blaus es van avançar amb dos gols al primer acte. Els pratencs van reaccionar i van retallar distàncies abans del descans. A la represa, els santfeliuencs van sentenciar i es van apuntar la segona victòria d'una pretemporada que està deixant coses molt positives per bé que som en temps de proves. L'aventura de debò començarà l'onze de setembre.

El Santfeliuenc tornarà a jugar aquest diumenge i ho farà contra el Pubilla Casas a territori hospitalenc. El partit donarà inici a les 19:30 hores.

Ripollet i stage a Organyà
La propera del 29 d'agost al 4 de setembre tindrà menú doble. D'una banda el Santfe continuarà la pretenporada a Les Grases i jugarà dijous a les 20:30 hores contra el Ripollet. Els vallesans van assolir l'ascens la passada temporada i jugaran enguany a Primera Catalana al grup I. I a partir del 2 de setembre tocarà fer malestes per viatjar fins a terres de l'Urgell, en concret a la vila d'Organyà. Els futbolistes que entrena Andrés González hi passaran tres dies en aquesta bonica i tranquil·la vila prepirinenca especialment cèlebre per les Homilies, primer text en llengua catalana.