dilluns, 22 d’agost de 2011

Tercera setmana de pretemporada

El Primer Equip del Santfeliuenc inicia la tercera setmana d'entrenaments en sessions de tarda que tindran com a seu el camp de futbol de Les Grases. L'equip de mica en mica va prenent forma i ben aviat Andrés González donarà la llista definitiva de futbolistes que s'embarcaran en el tercer periple del nostre club a Primera Catalana.
Us deixem l'agenda de la setmana que tindrà a més dos partits amistosos. Un, el proper dijous a casa contra el Joventut Prat, i l'altre, diumenge al Municipal de Pubilla Casas. En tots dos casos seran rivals de Segona Catalana.

Entrenaments: 23, 24 i 26 d'agost
Partits:
Santfeliuenc FC - Joventut Prat
Dijous 25 d'agost, camp de futbol de Les Grases a les 20:30 hores

Pubilla Casas - Santfeliuenc FC
Diumenge 28 d'agost, Municipal de Pubilla Casas a les 19:30 hores

Més imatges de l'Europa - Santfeliuenc
El Departament de Premsa del Club Esportiu Europa ens ha fet arribar fotografies de l'encontre que va disputar el nostre Primer Equip al Nou Sardenya. Un Europa-Santfe sempre és un partit especial per les dilatades històries de totes dues entitats. Per la qualitat de les imatges volem compartir-les amb vosaltres alhora que agraïm la gentilesa del club europeista i, en especial, del seu excel·lent Cap de Premsa Àngel Garreta.Font: www.ceeuropa.cat