divendres, 7 d’octubre del 2011

CD Tortosa - Santfeliuenc, partit de necessitats


El Santfeliuenc FC fa un dels desplaçaments més llargs en un partit contra el CD Tortosa que ja és un clàssic en les darreres temporades. El nostre equip viatja a Tortosa amb confiança i essent conscient de la importància de sumar contra un rival que, a hores d'ara, és cuer i que encara no ha estrenat el seu compte de punts. Andrés González ha mirat al llarg de la setmana de corregir els errors que han costat sis punts a Les Grases. Els blanc-i-blaus han donat una imatge positiva en les dues cites a domicili (Sants i Viladecans) i tothom confia que a Tortosa arribi una segona victòria que ja es comença a fer necessària pensant sobretot en l'exigència del calendari futur. 
Per a diumenge el Santfe recupera Chiri i Pere un cop han complert el partit de sanció. En el capítol d'absències Toni Quiles, Rubén Quiles i Aleix no hi podran ser a Tortosa. El defensa Toni Quiles després de la lesió al canell necessitarà un procés de recuperació fixat en quatre a sis stemanes. Desitgem una ràpida recuperació per a una de les incorporacions més interessants de l'estiu.

El CD Tortosa sorprèn negativament
Un xic sorprenent la situació de l'equip ebrenc que encara no ha sumat cap punt. I especialment sorprenent perquè els tortosins van renovar l'estiu passat la plantilla que va fer un paper digne la temporada passada Primera Catalana. L'equip que entrena Carles Blanch no ha començat, però, gens bé i després de quatre jornades els seus números no conviden a l'optimisme malgrat que compta amb jugadors joves i d'una notable qualitat.

Partit a les 17 hores.
El CD Tortosa - Santfeliuenc es disputarà aquest diumenge a l'Estadi Municipal Tortosí a les 17 hores. L'expedició santfeliuenca partirà rumb a la capital ebrenca a les 13:15 hores des de l'estacionament del supermercat Eroski situat a la Carretera Laureà Miró. L'arribada és prevista per a les 15:15 hores. Dirigirà el partit el lleidatà Josep Oriol Pérez Setó.

 El Municipal tortosí acostuma a aplegar molt públic