diumenge, 2 d’octubre del 2011

El Santfeliuenc torna a perdre a Les Grases

SANTFELIUENC FC 1 (IVÁN PERALTA, 93') - EFAC ALMACELLES 2 (PADRONES, 34' I PEÑA, 57')
ARBITRE: RUBÉN GONZÁLEZ LOBER (DELEGACIÓ MARESME)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS
TEMPS: 26 GRAUS, CEL ASSOLELLAT I MOLTA CALOR

Les Grases no ens està donant sort. És una trista evidència El nou escenari escollit pel Santfeliuenc perquè  el Primer Equip senti l'escalfor de l'afició no acaba de rutllar, i el més relliscós és que vam perdre contra un  rival com l'EFAC Almacelles que fins aquesta jornada no havia guanyat cap partit, per bé que en  l'ordre de mèrits lleidatans cal dir que havia jugat contra alguns dels favorits. Ara toca refer-se i pensar que davant el Tortosa -que encara no ha puntuat- arribarà la segona victòria a domicili. El pitjor de tot plegat és que el central Toni Quiles haurà de descansar unes setmanes per una dissortada lesió al canell fruit d'una caiguda en una pugna amb una adversari. Ai lás quan tot surt malament!
L'EFAC Almacelles es va situar molt bé al camp i a la primera mitja hora va superat un Santfe apàtic i desorientat.  El domini lleidatà va rebre premi al minut 34 quan Padrones des del punt de penal va aprofitar un servei perfecte del veterà Peña. Un cop més vam començat perdent i amb massa nervis. Això és la creu que està pesant damunt la nostra esquena. Amb el gol en contra el Santfeliuenc va donatrsímptomes de recuperació però en la millor ocasió Triguero va topar amb el pal quan havia superat el porter Joel. Una ocasió molt clara que podria haver marcat un canvi de rumb tot just abans de l'intermedi.
Després de la represa l'Almacelles va saber interpretar millor el seu paper i en ràpides contres va desbordar massa sovint la defensa santfeliuenca. Al minut 57 Peña només va haver d'empènyer suaument una assistència de Víctor. Un gol que portar una certa remor de polèmica perquè Víctor es trobava en fora de joc quan va rebre la pilota a la banda dreta. Un gol, però, que va trencar definitivament totes les il·lusions. Amb un marcador tan advers les imprecions i el voler però no poder es van acabar imposant. Iván Peralta al minut 69 no va fer gol en un clar mà a mà davant el porter en una jugada que  va  omplir d'impotència la graderia. I encara sort que Carlos va tallar alguna contra metzinosa dels visitants. Amb tot dat i beneït Iván Peralta va trencar el fora de joc i a servei del jove Robert va fer un gol que només va servit per maquillar una derrota bastant dura i un xic preocupant.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Toni Quiles (Carlos Sola, 35'), Joserra (Aleix, 77'), Triguero, Gabri (Robert, 77'), Edgar (Pol, 60'), Iván Peralta, Maldonado (Javi Honorato, 86'') i Iván Fuentes.
EFAC Almacelles: Joel, Cons, Marchal, Visa, Marc, Félix Redondo, Víctor, Chiwi (Ortiz, 93'), Fontana (Dani Redondo, 68'), Padrones i Peña (Rey, 87').

Gols: 0 – 1, Padrones, 34'; 0 – 2, Peña, 57'; 1 – 2, Iván Peralta, 93'

Àrbitre: González Lober, va rebre moltes protestes arran del segon gol lleidatà en considerar el públic que havia arribat en fora de joc. Va mostrar targeta groga als santfeliuencs Joserra, Maldonado i Robert; i als lleidatans Visa, Félix Redondo, Víctor, Chiwi i Padrones. Va expulsar per doble targeta groga Félix Redondo (88').

Incidències: L'EFAC Almacelles va tenir una avaria al seu autocar i això va fer que arribés només mitja hora abans de l'horari oficial. Finalment el partit es va endarrerir 15 minuts.

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc suma la segona derrota en el nou feu de Les Grases. Cal estar més tranquils i no sortir tan adormit.
-  Hem de donar temps a un equip que només té un objectiu: sumar els 40/42 punts que ens garantexin la permanència.
- El pitjor: la lesió al canell de Toni Quiles. El central santfeliuenc haurà d'estar un més apartat dels terrenys de joc si bé les últimes notícies són més esperançadores.
- L'EFAC Almacelles va fer història a Sant Feliu ja que va gunayar el seu primer partit a Primera Catalana. 



1 comentari:

Anònim ha dit...

SEGUNDO PARTIDO EN CASA Y NUEVA DERROTA.
Demasiadas contrariedades para poder sumar puntos.

a).- Primera parte con juego bastante lento en el centro del campo juego del equipo bastante nervioso.
b).- Grave lesión del central Toni Quiles, (fractura de muñeca).
c).- dos ocasiones claras desperdiciadas despues de regatear al portero del equipo contrario.
d).- El segundo gol del Almaselles, en claro fuera de juego.
Todos sabemos la importancia de los partidos de casa, para que la afición responda.
El equipo debe volver a sentir que el proximo desplazamiento, volverá a ser de nuevo el punto de inflexión, para volver a umar los tres puntos.

Desde aquí animar a todo el grupo de jugadores y técnicos, y sobre todo. Desear a TONI QUILES, una rápida recuperación. Ánimos chaval!!!.

Sempre Santfe

Nunca caminarás sólo