divendres, 30 de setembre del 2011

El Santfeliuenc rep a Les Grases un perillós EFAC Almacelles

Quarta jornada a Primera Catalana i segon partit del nostre Santfe a Les Grases i contra un rival com l'EFAC Almacelles, que ja va visitar Sant Feliu la temporada 2008-2009. El Santfeliuenc FC necessita sumar i a Viladecans va demostrar que sap guanyar partits en situacions extremes. La confiança i la moral entre els futbolistes d'Andrés González són molt altes i una nova victoria rellançaria les aspiracions en aquest inici de temporada. El Santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs dels sancionats Pere i Chiri que han estat castigats amb un partit per la doble targeta groga que van veure a Viladecans.

L'EFAC Almacelles, un equip molt reforçat que vol consolidar-se a Primera Catalana
Any de debut a Primera Catalana per als de Ponent. L'equip que entrena Jesús Alcalde es va proclamar campió del grup lleidatà de Primera Territorial i enguany vol consolidar-se a una categoria important per al club i per aquesta població veïna amb la Franja de l'Aragó. La pretemporada va ser exitosa ja que els lleidatans van eliminar en Copa Catalunya dos terceres com Balaguer i Vilafranca. A Almacelles s'hi respira una gran il·lusió i malgrat l'inici discret -atenció perquè les dues derrotes i l'empat són contra tres dels favorits a ser en la lluita per l'ascens- tothom confia a fer un millor paper que ara fa tres temporades a Preferent. En l'únic precedent entre santfeliuencs i almacellencs el Santfe es va imposar per un aclaparador 9 a 2. L'EFAC no podrà comptar amb el concurs del sancionat Isma.

A les 11:45 teniu una cita amb el Santfe
No oblideu que enguany avancem un quart d'hora els partits del nostre Primer Equip. Tothom ha de posar el seu granet de sorra per consolidar el nostre projecte a Primera Catalana. Per això esperem una gran resposta de tots vosaltres i que les graderies de Les Grases estiguin plenes. L'ocasió ho mereix i els nostres futbolistes també ho mereixen.
Dirigirà el partit el maresmenc Rubén González Lober.

Els carnets del Santfe 2011-2012 ja són a la vostra disposició
Com ja és habitual a principis de temporada és temps de renovar els vostres carnets de socis i donar-vos d'alta aquells que encara no ho sigueu. Recordeu que podeu adquirir-los durant el matí de diumenge fins al descans del Santfeliuenc-EFAC Almacelles. A les taquilles, a més, us informaran de totes les consultes que vulgueu fer.