dissabte, 15 d’octubre del 2011

Vine a celebrar la Festa de Tardor amb un emocionant Santfeliuenc FC - FC Ascó

Sant Feliu celebra la Festa de Tardor i el Santfeliuenc rep a Les Grases el poderós  FC Ascó. Un partit molt exigent davant un dels favorits a l'ascens que, tanmateix, ha tingut un inici de lliga decebedor.
El Santfeliuenc sap de la dificultat per superar el rival i per això la plantilla s'ha conjurat per mirar de guanyar els tres primers punts de la lliga al flamant escenari de Les Grases. El suport de l'afició serà cabdal per a un objectiu gens fàcil.
Andrés González no podrà comptar amb el lesionat Toni Quiles ni amb el sancionat Iván Peralta. La plantilla ha rebut un nou futbolista que ja va debutar el passat diumenge a Tortosa, es tracta del defensa central Dani Ortiz, una jove promesa del futbol santfeliuenc que arriba al nostre club procedent del FC Vilafranca.

FC Ascó, un inici molt per sota dels pronòstics
El CF Ascó és el principal candidat a l'ascens o si més no així figurava en les travesses de tots els especialistes a la categoria. Un equip de luxe format per jugadors amb un brillant currículum a Tercera i Segona Divisió B com ara Felip Ortiz (ex porter del Nàstic de Tarragona i Salamanca format a la pedrera del FC Barcelona), Sergi Grau, Iván Cristino, Héctor Besora, Manolo González o Isma Rojas però que sorprenentment ha perdut tres dels cinc partits disputats i comença a veure l'ascens lluny. El FC Ascó és quinzè amb 4 punts tot i que de ben segur aquest equip entrenat per Albert Viñas reaccionarà ben aviat.

Dies de festa i futbol
La ciutat està de festa i que més adient per celebrar-la que acompanyar-nos en un partit d'allò més atractiu. A més, Les Grases acull el parc d'atraccions i pot ser una bona ocasió per venir amb la família i gaudir de festa reblada amb futbol. Us esperem. Aquest diumenge a partir de les 12 hores torna el Santfe al camp de futbol de Les Grases.
Dirigirà el partit l'osonenc Francisco Pérez Fernández.

Els carnets ja són a disposició dels socis
Recordem a tots els socis i sòcies del nostre club que podeu renovar els carnets  de la temporada 2011-2012 a les taquilles del camp de futbol de Les Grases, i tot els que vulgueu començar a viure la passió per un històric de la ciutat podeu adreçar-vos també als responsables de la taquilla.