diumenge, 16 d’octubre del 2011

L'àrbitre, tristíssim protagonista d'un empat injust del Santfeliuenc

SANTFELIUENC FUTBOL CLUB 1 (PERE, 29') - FC ASCÓ 1 (IVÁN CRISTINO, DE PENAL, 57')
ÀRBITRE: FRANCISCO PÉREZ FERNÁNDEZ (DELEGACIÓ D'OSONA)
ESTADI: CAMP DE FUTBOL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS
TEMPS: 24 GRAUS. CEL AMB SOL I NÚVOLS

Santfeliuenc i Ascó van empatar a 1 en un matx condicionat per una jugada que barrar la victòria dels blanc-i-blaus.
El Santfeliuenc es va trobar amb un entrebanc que no es pot preparar al llarg de la setmana, el de l'àrbitre osonenc Francisco Pérez Fernández que va decidir regalar un penal a un inofensiu i inoperant Ascó al minut 57. Una rematada desviada de Luis Alfonso que va acabar amb el davanter tarragoní al terra en xocar amb la defensa santfeliuenc va ser interpretada de manera equivocada com a penal. Fins i tot  els visitants van quedar bocabadats amb la decisió. Iván Cristino no va desaprofitat la gentilesa i va posat un injust empat a 1 que ja no es va alterar.
Abans, havíem vist una primera part on el Santfe va sortir amb la lliçó ben apresa per no repetir les males històries de Torreforta i Almacelles. Els d'Andrés González, molt concentrats i motivats, van dominar un Ascó decebedor. Al minut 29 Pere va recollir un servei de còrner per superar des de l´àrea petita l'il·lustre Felip Ortiz. Un gol molt celebrat i que per fi ha permetia el Santfeliuenc començar guanyant a casa.
A la represa la història va seguir la mateixa trama fins a la polèmica jugada que va suposar l'empat visitant. Malgrat l'entrebanc, el Santfeliuenc no va perdre el cap i va seguir jugant bé, tot dominant un inexistent Ascó i arribant amb perill per les bandes. Malauradament les arribades no van poder ser prou convincents  com per inclinar la victòria per a un Santfe molt millorat, que ens ha agradat i que si no hagués estat per una decisió capriciosa i injustificable s'hauria endut una victòria molt necessària i merescuda.


Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Carlos Sola (Edgar, 67), Pere, Dani Ortiz, Hinojo, Triguero (Pol, 85'), Javi Honorato (De Sande, 75'), Robert (Gabri, 67') Maldonado i Iván Fuentes.
FC Ascó: Felip, Denís Coch, Mauri, Albert, José Ramón, Edgar (Esteve, 60'), Ivan Cristino (Ignacio Aroca, 95'), Sergi Grau, Isma Rojas (Adri, 92'), Manolo González, Mauri i Luis Alfonso (Marc Alís, 80').

Gols: 1 - 0, Pere, 29'; 1 - 1, Iván Cristino, de penal, 57.
Àrbitre: Francisco Pérez Fernández, el seu arbitratge va ser desastrós. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Dani Sánchez, Pere, Javi Honorato, Triguero, Iván Fuentes i De Sande; i als tarragonins Albert, José Ramón, Edgar, Ivan Cristino, Sergi Grau, Mauri i Manolo González. I va expulsar per doble targeta groga els visitants Manolo González (dues grogues, 67') i Mauri (dues grogues, 88').

QUADERN DE NOTES:
- Un bon Santfeliuenc no va tenir el premi merescut. Cal seguir per aquest camí perquè els resultats positius han d'arribar.
- L'afició i els jugadors del Santfeliuenc van ser prou madurs per acceptar amb resignació una decisió equivocada del col·legiat. Cal admetre que tothom es pot equivocar.
- L'Ascó va decebre. D'un equip fet amb jugadors de Tercera i Segona B s'ha d'esperar molt més.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya atraco el de hoy...

Anònim ha dit...

Efectivamente el Sr. Colegiado fué determinante en la jugada en que señaló el penalty en contra. Una jugada que ni tan siquiera los jugadores del ASCÓ la protestaron en ningún caso, fué únicamente vista por el Sr. Colegiado.
Les Grases, es un campo dónde es muy cómodo arbitrar no existe la presión del público, como en otros campos.
En fín otra vez toca puntuar fuera, necesitamos a toda la afición con el equipo, dónde han estado hasta ahora!!!

Santfe, nunca caminarás solo