dissabte, 22 d’octubre del 2011

El Santfeliuenc visita el seu camp talismà

En la història recent del Santfeliuenc FC hi ha pocs camps que provoquin un somriure tan gran com el de l'Olímpic Can Fatjó. El feu rubinenc està associat a grans gestes blanc-i-blaves com l'empat a 2 de la temporada 2005-2006 que ens va donar mig bitllet per a l'ascens, o com l'heroica victòria de la passada temporada quan vam haver de jugar més de 60 minuts amb David Hinojo sota pals. Trepitjar, doncs, el camp del Can Fatjó es retrobar-nos amb sensacions molt especials de la història última del nostre club que ha complert un lustre de generoses alegries.
Andrés González confia tornar a treure un bon resultat ara més necessari que mai. La victòria blanc-i-blava suposaria fer un salt de qualitat ja que a més de superar en punts al rival significaria a la vegada apropar-nos a la part mitja de la classificació, el gran objectiu d'aquest inici de temporada per a una plantilla encara en procés d'adaptació. Iván Peralta torna a la convocatòria després del partit de sanció.
L'Olímpic Can Fatjo ha fet un inici de temporada irregular. Els d'Antonio Sánchez s'han rejovenit i esperen consolidar-se amb tranquil·litat en la nova Primera Catalana. Jugadors de qualitat com Pujante, Cadmo o José Antonio seran una prova exigent.
Dirigirà el partit el gironí Lluís Brunner López. A les 12 a Rubí el Santfe busca tres punts importants. Per la transcedència del matx esperem comptar amb el teu suport.