ÀRBITRE: LLUÍS BRUNNER LÓPEZ (DELEGACIÓ DE GIRONA)
ESTADI: MUNICIPAL DE CAN FATJÓ
ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS
TEMPS: 20 GRAUS. CEL ASSOLELLAT

El Santfeliuenc va perdre contra l'Olímpic Can Fatjó per un ajustat 1 a 0. Els blanc-i-blaus van trencar així la ratxa positiva que tradicionalment havien tingut en l'escenari vallesà, escenari de gran èxits en la història recent del nostre club.
El partit va ser molt equilibrat per bé que el domini als primers 45 minuts va correspondre amb suficiència un bon i treballador Santfeliuenc que no va poder, però, superar l'experta defensa local.
A la segona part els de Rubí es van apropar amb més perill i al minut 78 un xut potent de José Antonio des de la balconada de l'àrea va entrar a la porteria de Carlos per l'escaire. Cinc minuts abans Triguero podria haver inaugurat el marcador en una contra clara que no va trobar rematador. El Santfe va mirar de reaccionar i es va bolcar amb tenacitat a la porteria rubinenca però el gol de l'empat no va arribar i es va consumar així una nova derrota en un principi de temporada en què no estem sumant punts.
El Santfeliuenc va treballar bé però les poques ocasions de què va gaudir no van trobar porteria i una individualitat aïllada dels vallesans ens va acabar passant una dura factura.

Imatges del partit a Rubí Televisió
Hi podeu veure imatges del resum del partit clicant aquí

CE Olímpic Can Fatjó: Buyo, Rubén del Barrio (Lolo, 70'), Torre, Mario, Julián, Fede, Sergi Benegas, Marçal (Adri, 87'), Carlos Esteban (Berna, 83'), José Antonio (Àlex, 88') i Pujante (Cadmo, 76').
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo (Carlos Sola, 86'), Dani Ortiz, Pere, Triguero, Edgar, (Robert, 58') Maldonado (Javi Honorato, 74'), Iván Peralta, Gabri (De Sande, 64') i Iván Fuentes.

Gol: 1 - 0, José Antonio, 78'.
Àrbitre: Brunner López, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els rubinencs Fede, Lolo i Berna; i als santfeliuencs Dani Ortiz, Iván Fuentes, Edgar, Pere, Gabri, Triguero i Javi Honorato. Va expulsar per doble targeta groga el vallesà Berna (90').

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc torna a demostrar que és un equip competidor a qui li falta aprendre a ser competitiu.
- Dani Ortiz es consolida a la parcel·la defensiva com a partenaire de Pere.
- L'Olímpic Can Fatjó, un vell conegut del Santfe, va aprofitar una de les seves escasses ocasions.