dissabte, 29 d’octubre del 2011

El Santfeliuenc se la juga contra el Júpiter

Ja no valen excuses. El Santfeliuenc FC necessita com l'aire que respirem els tres punts contra el renovat CE Júpiter si no vol començar a veure's perillosament despenjat dels llocs tranquils de la classificació. Per tot plegat Andrés González ha preparat a consciència un partit que pot marcar el devenir de l'equip al llarg de la competició. Una victòria suposaria sumar-se al grup de la zona mitja baixa de la classificació i perdre ens abocaria a les darreres posicions en una lliga especialment amenaçadora pel que fa als descensos.

El Santfeliuenc necessita el suport de l'afició i no oblideu el canvi d'hora
El Santfeliuenc apel·la a tota l'afició perquè doni suport a l'equip en un partit tan important. Recordeu que comença l'horari d'hivern i haureu d'adaptar els rellotges: a les 3 de la matinada tornaran a ser les 2. I a les 11:45 Santfe i Júpiter disputen un duel que val més que tres punts i el futur immediat del nostre històric Santfe.

El CE Júpiter recupera posicions al futbol català
El popular equip de la Verneda torna a Primera Catalana després d'algunes temporades de naufragar a Preferent i fins i tot a Primera Territorial. De mica en mica els grisgrana han rescatat categories i enguany amb un equip jove i de qualitat està fent un paper acceptable havent sumat 8 punts i demostrant el bon futbol que agrada al seu entrenador, Juanjo García.
Recordeu, doncs, Santfe i Júpiter disputen un partit molt atractiu a partir de les 11:45 hores al camp de futbol de Les Grases. Dirigirà el matx Cristian López Carballo.