diumenge, 30 d’octubre del 2011

El Santfeliuenc no veu porta i només suma un punt

SANTFELIUENC FC 0 CE JÚPITER 0
ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ MARESME)
ESTADI: CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS
TEMPS: 22 GRAUS. CEL ASSOLELLAT


El Santfeliuenc continua negat a casa i dos punts més van valar de Les Grases quan més ho necessitàvem en no passar de l'empat a 0 contra el Júpiter. El Santfe va jugar bé o si més no va intentar jugar bé, amb odre i bon toc de pilota, però la incapacitat d'aprofitar les poques ocasions que l'equip crea van ser un llast excessiu. El Júpiter es va limitar a contenir i les poques ocasions de què va gaudir no han trobar la xarxa.
Als primers 45 minuts Triguero i Iván Peralta van acaronar el gol. Triguero en un llançament de falta molt intencionat que va trobar resposta en el porter grisgrana amb una aturada molt habilidosa, i Peralta dins l'àrea petita que no va sabut resoldre una magnífica assistència de Maldonado. L'ensurt més gran va arribar al minut 38 quan Romo va enviar als núvols una pilota en ocasió claríssima.
A la represa, el Santfeliuenc va dominar i va fer boniques triangulacions que no es van poder traduir en gol. De nou Iván Peralta i De Sande van coquetejat amb el gol però els va faltar encert i precisió. Al minut 72 el visitant Poche va donar el segon ensurt en una rematada dins l'àrea que es va marxar lleugerament desviada.
Els minuts van anar passant i malgrat les nobles intencions dels joves jugadors del Santfeliuenc el tan necessari gol de la victòria no va aparèixer. Ens queda, si més no, el consol de sumar un punt que caldrà mirar de fer bo sorprenent el Tàrrega el proper diumenge a la capital urgellenca.

Santfeliuenc FC: Carlos,Dani Sánchez, Hinojo, Pere, Dani Ortiz, Triguero (Arcos, 87'),Robert (Gabri, 61'), Da Sande (Javi Honorato, 69'), Iván Peralta,Maldonado (Quiles, 87') i Iván Fuentes.
CEJúpiter:Sergi, Aleix Cunillera (Héctor, 73'), Poche, Masa, Rubén (Chinchilla,60'), Isra, Ramón (Marcos, 84'), Romo (Eric, 77'), Raúl, Xavi Garcia i Kilian (Serrano, 60').

Àrbitre:López Carbello, la seva actuació va ser correcta. Va ensenyar targeta groga els santfeliuencs Hinojo, De Sande, Maldonado, Iván Fuentes i Iván Peralta; i als visitants Masa, Isra, Kilian i Héctor.

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc segueix sense guanyar a casa i això limita molt les nostres opcions.
- Els nostres jugadors ho intenten i no defalleixen però ens manca gol.
- El Júpiter, un clàssic del futbol barceloní que torna a Primera Catalana, es va limitar a contenir i va demostrar molt poques coses.