divendres, 3 de febrer del 2012

El Santfeliuenc a per tres punts a Torreforta enmig del fred

Segon partit de la segona volta el que enfrontarà al Santfeliuenc contra els tarragonins del Club Deportivo Cultural Torreforta aquest diumenge a les 11:45 hores. I amb un protagonisme absolut: el fred, que castigarà amb especial virulència i que obligarà suspendre molts partits de futbol base i d'altres categories.
El Santfeliuenc ha de mirar de fer abstracció de les dures condicions en què es jugarà el partit i tractar de sumar tres punts vitals per seguir apropant-se a l'objectiu i contra un rival que havia començat molt bé però que ara es troba amb problemes. Andrés González no podrà comptar aquest diumenge amb el concurs del sancionat Joserra Campos, que va veure contra el Sants la cinquena groga. La confiança és absoluta en tota la plantilla amb el convenciment que l'equip anirà a més al llarg de la segona volta.

Sortida, a les 9 hores
L'expedició santfeliuenca partirà del camp de futbol de Les Grases a les 9 del matí. Per endavant 100 kilòmetres i un viatge que estarà marcat per les baixíssimes temperatures.

El Torreforta busca la reacció
Temporada d'estrena a Primera Catalana de l'equip blau del ponent de la capital tarragonina que ha tingut dues cares. En la primera part de la competició els de José Miguel López van ser la revelació i van coquetejar amb posicions d'ascens, i en la segona un seguit de derrotes els ha abocat a una zona compromesa. De fet, des del 27 de novembre els afeccionats tarragonins no assaboreixen la victòria. Per a diumenge, els sancionats Jesús i Loren no podran jugar.

Recordeu, a les 11:45 hores el Santfeliuenc buscarà tres punts més en la seva cursa per la permanència al municipal tarragoní del barri de Torreforta. Dirigirà el matx l'igualadí Jordi Jose Barrera.
Els qui no pugueu viatjar-hi recordeu que Ràdio Marca Barcelona en el programa "Catalunya Futbol" informarà cada 15 minuts del resultat.

Imatge del Santfe-Torreforta de la primera volta. Els tarragonins, en un gran moment, van sorprendre els nostres per 2 a 3. Les coses han canviat i tant de bo puguem explicar coses molt positives aquest diumenge des del Municipal torrefortí.