diumenge, 22 d’abril del 2012

El Santfeliuenc ensopega a Les Grases en el moment menys oportú

SANTFELIUENC FC 1 (IVÁN PERALTA, 55') -UD VISTA ALEGRE 3 (FRANCIS, 12'; EDU, 75' I JONI, 89')
ÀRBITRE: JOSEP VILARÓ ALARCÓN
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TEMPERATURA DE 17 GRAUS I CEL AMB SOL I NÚVOLS

El Santfeliuenc ha caigut a  Les Grases contra el Vista Alegre per 1 a 3. La manca de regularitat del Santfe a casa barrarà el camí d'un equip que ha complert amb nota alta  i que es mantindrà amb comoditat a Primera Catalana. I de fet, el Santfeliuenc ha col·leccionat mèrits per obtenir un millor resultat i quan tenia gairebé controlat el partit, un gol del visitant Edu (75') ha estripat totes les il·lusions.
Els de Castelldefels s'han avançat al minut 12 quan Francis  ha superat Carlos amb un cop de cap que ha deixat sorprès l'excel·lent porter del Santfeliuenc. El gol ha fet reaccionar el Santfe que ha dominat i ha arribat amb perill a la porteria castelldefellenca. Fruit de la pressió el visitant Carmona ha comès penal al minut 34 per mans. Iván Peralta l'ha esguerrat amb un llançament de pena màxima massa suau. Amb la mínima derrota ha marxat el Santfe al descans.
Després de la represa, el Santfeliuenc s'ha fet amb el domini absolut. Al minut 56 el merescut empat ha arribat després que una centrada precisa de Gabri la pentinés a gol Iván Peralta. El partit ha semblat decantar-se de manera molt clara per a un Santfeliuenc superior i desbordant per les bandes davant un Vista Alegre encerclat dins l'àrea i un xic cansat. Tanmateix un gol d'Edu al minut 75 ho ha capgirat tot i ha servit en safata la victòria als de Castelldefels que, al minut 89, han puntejat el resultat amb un tercer gol obra de Joni en una bonica jugada individual en què s'ha desfet amb habilitat de la defensa blanc-i-blava.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

penoso partido del santfe en casa siempre juega igual aburre hasta las ovejas ,

Anònim ha dit...

Tu si que eres penoso Campeón !!!

Anònim ha dit...

Se ve que en este foro no se puede decir nada en contra del Santfeliuenc...

Cierto es que ver al Santfe, aburre.

Hay equipos que jugando mejor o peor, divierten más.

Es una cuestión de divertimiento más allá de resultados o sentimientos.

Diablo Blanquiazul ha dit...

En este blog se puede manifestar opiniones con total libertad de expresión, lo que no agrada es soltar alguna "perla" solo cuando se pierde. Que aburre, me parece que pocos partidos habeis visto del Santfe, porque este es uno de los pocos equipos que intenta jugar el balón y no se limita a estar atrás y jugar al balonazo como hace el 90% de equipo de la categoría.

Así que los personajes críticos que salen de las cuevas con las derrotas que hagan críticas constructivas fundamentadas.

En cuanto al partido del domingo, si algún equipo propuso juego para ganar fue nuestro Santfeliuenc pero no tuvimos suerte y en la contra nos superaron.

Animo equipo, hay que seguir trabajando igual, el objetivo esta casi conseguido y a algunos nos habéis echo disfrutar e ilusionado con cosas impensables por presupuesto y apoyo institucional.

FORÇA SANTFE!!! FUERA LOS OPORTUNISTAS DE LES GRASSES.