CF IGUALADA 3 (ENRIC PALET, 5'; ENRIC PALET, 44' I MARTÍ, 85') - SANTFELIUENC FC 2 (TRIGUERÓ, 43' I JAVI HONORATO, 61')
ÀRBITRE: LLUÍS BRUNNER LÓPEZ
ESTADI MUNICIPAL DE LES COMES
ASSISRÈNCIA: 200 ESPECTADORS
TEMPERATURA DE 15 GRAUS, VENT FRESC I CEL ASSOLELLAT

El Santfeliuenc va perdre a Les Comes contra l'Igualada per un ajustat 3 a 2. Un gol del davanter igualadí Martí, malson de la rereguarda santfeliuenca al llarg dels noranta minuts, al minut 85 va donar tres punts a un equip que està patint de valent per mantenir la categoria. Un partit molt mogut en què el Santfeliuenc va tenir opcions clares d'emportar-se els tres punts però que no va acabar de tenir la paciència necessària per rematar un rival contra les cordes que va acabar revifat.
Els igualadins van sortir decidits a sumar els tres punts i al cinquè minut Enric Palet va aprofitar un servei de Fran per estrenar el marcador. El davanter Martí va posar a prova Carlos en una mal inici del Santfeliuenc. De mica en mica, però, els blanc-i-blaus van anar reaccionant i acostant-se a la porteria local. Al minut 43 un esplèndid llançament de falta d'Alberto Triguero suposava l'empat. Tanmateix sense temps per celebrar-ho els locals van fer una ràpida jugada i Enric Palet a boca de canó superava Carlos pero posar el 2 a 1 entre les protestes del jugadors santfeliuenc que reclamaven amb insistència fora de joc. El gol va ser l'epíleg al primer temps amb què tots dos equips van marxar al descans.

A la represa, el Santfeliuenc es va anar estirant davant un Igualada molt apurat per la seva situació. El Santfeliuenc va donar símptomes de poder capgirar el marcador i al minut 61 una centrada d'Éric Pacheco va trobar la rematada precisa de Javi Honorato per establir un nou empat. El local Cortada va veure la segona targeta al minut 65. Amb l'empat el partit es va trencar i tots dos equips van buscar a la desesperada el gol de la victòria amb el Santfe també amb deu jugadors per expulsió de David Hinojo (70'). Un servei de Josele a Iván Peralta va estar a punt de convertir-se en el 2 a 3. Tanmateix una acció a les acaballes (85') de l'incombustible Martí va donar tres punts als locals que van celebrar la victòria de manera prou expressiva.