dilluns, 17 de setembre del 2012

Un gol de Javi Honorato permet fer el sis de sis

CENTRO EUROPEO TECNOFÚTBOL 0 SANTFELIUENC FC 1 (JAVI HONORATO, 73')
PARC ESPORTIU CAN DRAGÓ
ASSISTÈNCIA: 175 ESPECTADORS
ÀRBITRE: JOSEP PUENTES SENAN
TEMPS: CEL ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 26 GRAUS


El millor inici a Primera Catalana. Un gol de Javi Honorato al minut 73 va permetre al Santfeliuenc sumar sis punts en dos partits. El debutant i multinacional Centro Europeo Tecnofútbol va demostrar ordre si bé un Santfeliuenc amb paciència va conduir el partit pels camins que més li interessaven fins aconseguir un gol que va acabar sent definitiu.. 
Al primer temps tots dos equips van jugar més pendents de contenir que no pas d'atacar. El davanter santfeliuenc Josele va tenir l'ocasió més clara al minut 15 en una rematada que va sortir desviada. Els locals van ensenyar un toc elegant si bé els seus atacs massa previsibles no van ser una preocupació excessiva per a la defensa santfeliuenca.
Després de la represa el partit no va alterar gaire el guió. L'equip formatiu va apostar pel toc i el Santfeliuenc per jugades a la contra. Al minut 58 una assistència d'Alberto a Josele va acabar amb una rematada picada d'aquest que va salvar amb les cames el porter Guzmán. I al minut 73 el cada vegada més decisiu Javi Honorato es va fer amb un pilota a l'exterior de l'àrea per conduir-la i superar la sortida de Guzmán. Un gol que obria les opcions de victòria. Al darrer quart d'hora el Santfeliuenc va saber controlar els tímids atacs locals amb només un ensurt quan al minut 89 el davanter Douglas va agafar una pilota dins l'àrea pero l'atenta acció de Carles va avortar el perill.
Victòria per a un Santfeliuenc que signa el millor inici de lliga a Primera Catalana. Cal seguir per aquest camí però tampoc s'hi val fer volar coloms. Ara, la propera estació passarà per superar un incòmode Morell.

CENTRO EUROPEO TECNOFÚTBOL: Ismael Guzmán, Ciurana (Moya, 64), Ángel (Herrera, 89'), Raúl Pérez, Mario, Joseph, Arnau (Serrano, 64'), Djika, Arce (Robles, 74'), Da Costa (Villaescusa, 70') i Blanco.
SANTFELIUENC FC: Carlos, Fabri, Alberto, Dani Ortiz, Pere, Joserra, Álex Bolaños, Éric Pacheco (Aleix Álvarez, 86'), Josele (Álex Segura, 89'), Gabri (Maldonado, 66') i Javi Honorato (Jonhy, 81').

Gols:
0 - 1, Javi Honorato, 73'
Àrbitre: Josep Puentes Senan, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga els locals Da Costa, Arnau, Joseph i Raúl Pérez; i als santfeliuencs Éric Pacheco, Maldonado i Álex Segura.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc signa el millor inici a Primera Catalana. Dos partits i sis punts serveixen per marcar una direcció fluïda.
- Ens podem il·lusionar però també hem de ser conscients que la lliga és molt llarga i que el calendari anirà posant esglaons de dificultat superiors a Torredembarra i Tecnofútbol.
- Javi Honorato i tots els joves de l'equip segueixen demostrant que el seu límit de millora encara no ha acabat.
- El Centro Europeo Tecnofútbol, una aposta esportiva desconeguda que haurà de millorar si vol ser alguna cosa a Primera Catalana.