diumenge, 21 d’octubre del 2012

Derrota inesperada

SANTFELIUENC FC 1 (JOSELE, 10') - REDDIS REUS 2 (CARLOS, 17' I CARLOS, 23')
ÁRBITRE: ISAAC RODRÍGUEZ VENTURA (DELEGACIÓ DE FIGUERES)
MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL COBERT I AMENAÇA DE PLUJA; HUMITAT ELEVADA, TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Patacada de la que fa mal. El Santfeliuenc que es presentava a Les Grases més líder que mai va caure contra el Reddis per un inesperat 1 a 2. El Santfeliuenc es va avançar al minut 10 gràcies a un gol d'oportunisme de Josele. Pero quan ens fregàvem els ulls amb una victòria que diparava al cel de la classificació els blanc-i-blaus, Carlos per dues vegades va posar per endavant l'equip del Baix Camp. Malgrat jugar amb inferioritat tota la segona part el Reddis va mantenir el resultat.
Quan al minut 10 Josele va avançar el Santfeliuenc en aprofitar una badada defensiva pocs podíem imaginar que el desenllaç seria tan negatiu. El Reddis, però, va començar millor i ja Carlos als primers minuts va haver demostrar la seva qualitat en un llançament potentíssim de Lucas. El gol de Josele va posar un breu hiat al domini reusenc. El Reddis va intercanviar els papers i al minut 17 Carlos va aprofitar una badada col·lectiva de la defensa santfeliuenca per restablir l'equilibri. I sis minuts més tard de nou Carlos s'erigia en botxí del líder en culminar una contra. El gol va fer mal a un Santfeliuenc que només a poc a poc va poder recuperar la respiració. Jonhy per banda dreta va portar una mica de perill i fruit d'una falta comesa sobre ell pel visitant Pau de Haro aquest va haver de deixar el seu equip amb deu. L'expulsió del defensa reusenc concedia un cert marge per a l'optimisme al segon acte.
A la represa, el Santfeliuenc va començar dominant amb claredat i posseint la pilota amb generositat. Al minut 50 Johny va tenir l'empat a les seves botes però una rematada col·locada se'n va anar fora quan l'afició ja cantava el gol. Maluradament el bon inici seria un miratge. Els d'Andrés González van veure com el temps passava apressadament sense que poguessin reaccionar. El joc per bandes va acabar sempre a mans de l'expeditiva defensa del Reddis que va demostar sobrada maduresa per controlar una situació límit. I fins i tot els visitants, que ja es van desfer del Viladecans la setmana passada, van fregar el tercer gol en alguna acció aïllada a la contra. En els darrers minuts i a la desesperada, amb el mateix Carlos deixant-se veure en atac, Éric Pacheco va tenir el gol en una rematada de cap que no va veure porta. Es malbaratava així una gran oportunitat de renovar una setmana més el lideratge. Una circumstància, però, que no ens pot fer oblidar la grandíssima temporada que està fent el Santfeliuenc. El proper partit serà contra un ex Tercera, l'Amposta. Diumenge a les 17 hores a la capital del Montsià.

SANTFELIUENC FC: Carlos, Fabri (Álex Segura, 76'), Alberto, Pere, Arcos (Quiles, 62'), Joserra (Dani Ortiz, 46'), Álex Bolaños, Éric Pacheco, Josele, Johny (Gabri, 62') i Javi Honorato (Maldonado, 76').
REDDIS REUS: Micky, Andreu, De Haro, Guaita, Aleix, Jorge (Ángel, 94'), Maxime, Geri (Víctor Ortiz, 69'), Carlos (Luis Alfonso, 78'), Saddik i Lucas (Josep, 61').

Gols:
1 - 0, Josele, 10'.
1 - 1, Carlos, 17'.
1 - 2, Carlos, 23'

Àrbitre: Isaac Rodríguez Ventura, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Joserra. Fabri i Pere; i als visitants Micky, De Haro, Guaita, Maxime, Víctor Ortiz, Aleix, Saddik, Adrià (ps) i Ángel. Va expulsar per doble targeta groga De Haro (41').

Quadern de notes:
- Patacada de consideració que ens ha de servir per copsar la dificultat ja sabuda de la Primera Catalana.
- La derrota no pot fer oblidar la magnífica temporada que estem fent. Ara cal buscar la reacció i recuperar el lideratge que ens ha pres l'Ascó.
- Malgrat la derrota el Santfeliuenc es manté en posició d'ascens.
- El Reddis va demostrar com estar ben plantat al terreny de joc i superar el líder malgrat jugar amb deu durant més de 50 minuts.


El filial reusenc va infligir la primera derrota de la temporada al Santfeliuenc.





2 comentaris:

Anònim ha dit...

de pena el partido del santfe aburren hasta las ovejas no me explico como podian ir lider jajajeeee.

jesus m. ha dit...

Porque los otros equipos le aburriran aun mas, puede ser?

O el Reddis le divirtio mucho?

Un saludo y viska el Sanfe!!