dissabte, 16 de febrer del 2013

Cop d'autoritat d'un gran Santfeliuenc

CD MORELL 0 SANTFELIUENC FC 2 (JOSERRA, 36' I JOSELE, 74')
ÀRBITRE: JOSEP FAIG PIJUAN (DELEGACIÓ DE FIGUERES)
CAMP MUNICIPAL DE MORELL
ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS
CEL ENNUVOLAT; TEMPERATURA DE 12 GRAUS


El Santfeliuenc fa infinita la il·lusió després de superar amb comoditat el Morell per 0 a 2. Una genialitat de Joserra al minut 36 i un gol més en el compte de l'inigualable Josele van servir per fer un cop d'autoritat. El Santfeliuenc va ser millor i va portar el partit allà on va voler. L´únic aspecte negatiu per partida doble: un cop a l'espatlla d'Alberto i un problema al turmell de Carlos.Caldrà veure si tots dos poden arribar al partit contra el Tàrrega.
El Santfeliuenc va fer un salt endavant en seu camí de la recerca d'un somni en superar amb comoditat un necessitat Morell. Els blanc-i-blaus -a Morell de vermell- van sortir al camp amb les idees clares i al minut 13 Josele va avisar amb una espectacular rematada que va obligar Clavé a fer una no menys espectacular aturada que va comptar amb la complicitat del pal. El Santfeliuenc no es va arronsar i ho va seguir intentant. primer mitjançant l'espigat Jairo i desprésl'hiperactiu Josele van fregar un gol que arribaria per fi al minut gràcies a una genialitat de Joserra. El migcentre del Santfeliuenc va llançar una falta que va topar amb la tanca defensiva i ell mateix va agafar el rebuig per etzibar un llançament ajustat que va superar el porter tarragoní, que es va quedar amb un pam de nas. A les darreres accions del primer acte els blanc-i-blaus van sovintejar la porteria i van fregar el segon gol.
La represa va començar amb ensurt. Carlos va haver de salvar amb la punta dels dits una rematada de cap del davanter Ángel. Sortosament va ser un ensurt mínim perquè aviat el Santfeliuenc es va situar a les mil meravelles damunt la gespa morellenca i es va fer amb el domini absolut de mig del camp, amb un paper destacat per al jove Carles Tena, un fitxatge recent que apunta alt. L'entrada de Quiles i Éric Pacheco va oxigenar la línia d'atac i fruit d'una llarga combinació que es va forjar a la línia de mitjos la va culminar una passada de tiralínies de Quiles que va arribar a les botes de Josele qui no va perdonar. El segon gol va desfermar l'eufòria entre la nombrosa afició del Santfeliuenc que superava en nombre a l'afició tarragonina. Amb el partit controlat el Santfeliuenc ho va fer fàcil i sense gaires complicacions es van consumir uns minuts que donaven al Santfeliuenc la cinquena victòria a domicili. El proper dissabte tota l'emoció es trasllada a Les Grases on el Santfeliuenc mirarà de seguir fent-nos somiar contra el Tàrrega. L'afició de Sant Feliu no pot fallar.
Les notes negatives van ser involuntàriament per a Carlos i Alberto. L'excel·lent porter santfeliuenc va patir a les acaballes un problema al turmell i va haver d'abandonar el terreny de joc; l'extrem esquerrà Alberto va patir un fort cop a l'esquena després d'un xoc fort amb el local Diego Reyes.

Ascó i Viladecans no fallen; el Martinenc perd pistonada i queda a set punts del Santfeliuenc
Jornada important que ha tingut un damnificat, el Martinenc. L'equip del Guinardó no ha superat la prova de l'Igualada i ha caigut a Les Comes per 2 a 1. Tot i que els barcelonins s'havien avançat amb un gol de Raul Cortezón, els de la capital de l'Anoia han capgirat el marcador a través d'Enric Paredes i Jonhy, i es fiquen en la lluita per l'ascens. L'Ascó no ha desaprofitat la visita al feu del Centro Europeo Tecnofútbol i un gol d'Adrià al minut 12 dóna tres punts als de la Ribera de l'Ebre que sumen 45 punts. El Viladecans segueix demostrant el seu poder i ha superat per un convincent 0 a 2 el Tàrrega gràcies als gols d'Aarón i Rulo. El Tàrrega serà el proper rival del Santfeliuenc. I nou pas enrera de l'Amposta al seu estadi ja que ha perdut contra el Vista Alegre per 1 a 3.

CD MORELL: Clavé, Éric, Moi, , Martí, Lluís (Jordi, 87'), Cuqui Palanca, David Cuéllar (Víctor, 67'), Óscar (Quique García, 58'), David Ruiz, Diego Reyes i Ángel (Nacho, 58').
SANTFELIUENC FC: Carlos (Santi, 87'), Fabri, Alberto (Aleix Álvarez, 42'), Pere, Dani Ortiz, Joserra (Arcos, 67'), Tena, Jairo (Éric Pacheco, 61'), Josele, Johny (Quiles, 71') i Maldonado.

Gols:
0 - 1, Joserra, 36'.
0 - 2, Josele, 74'.

Àrbitre: Faig Pijuan, el seu arbitratge va ser discret. Va mostrar targeta groga els locals Martí, Lluís, Diego Reyes, Cuqui Palanca, Éric, Nacho i Quique García; i els santfeliuencs Joserra, Johny, Jairo, Aleix Álvarez, Josele i Andrés González.

Incidències: es va fer un minut de silenci en memòria de Vicenç Bellido, president de la UE Sants.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc fa un cop d'autoritat tot esperant els resultats d'Ascó, Viladecans, Martinenc...
- La cobertura santfeliuenca torna a brillar. L'anell màgic Alberto, Pere, Dani Ortiz, Joserra, Tena, Arcos, Fabri, Aleix Álvarez brilla amb llum plena.
- Genialitat de Joserra que temporada rera temporada es converteix en un dels referents més característics del Santfeliuenc contemporani.
- El Morell amb futbolistes amb nom es va veure clarament superat pel Santfeliuenc.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Viva el sanfe seguimos con la ilusion.

Anònim ha dit...

El sábado todos juntos para llevar al equipo en volandas contra el Tàrrega.

El sábado nadie puede fallar porque una victoria nos va a dar un gran empujón al cielo.

Les Grases, un sol crit: Santfe, Santfe, Santfe!!!

jesus m. ha dit...

Este sabado si somos capaces de derrotar al Tarrega y estando en la jornada 21 podemos asegurar virtualmente la categoria con 44 puntos.

INCREIBLE!!

Un saludo y viska el Sanfe!!

Diablo Blanquiazul ha dit...

El sábado tiene que haber un gran ambiente, no podemos dejar escapar ningún punto en casa!!!

Força Santfe!!

Animo jugadores es el momento de esforzarse al máximo.

P.D. Hay que montar una peña de animación ya!!!