diumenge, 10 de març del 2013

Primera Catalana explosiva. La derrota de l'Ascó obre a Santfe i Viladecans la cursa pel primer lloc

Jornada a jornada la Primera Catalana es torna més explosiva, volcànica i apassionant. La derrota aquest matí de l'Ascó al seu estadi contra el Vilanova per 0 a 1 fa que els de Miguel Rubio comencin a sentir l'alenada inquietant de Santfeliuenc i Viladecans. Si el Santfeliuenc no va fallar contra el Torreforta, els de Viladecans tampoc ho han fet i han golejat el Reddis Reus per 4 a 0. Els veïns del Baix Llobregat van llançadíssims i Dani Trigo i Édgar Doblas -tots dos amb doblet golejador- han fulminat un equip reusenc que perdia 3 a 0 al descans. La temporada de l'equip blanc-i-vermell és impressionant. L'Ascó no s'ha pogut sobreposar a les baixes per sanció d'Ermengol i Adrià i ha caigut contra un sorprenent Vilanova que estrenava entrenador en la figura de Delfín Ferreres. Un gol d'Eloi al minut 44 ha servit els blau cel per aconseguir tres meritoris punts. L'Igualada ha golejat a Les Comes el Centro Europeo Tecnofútbol per 4 a 1 i continua en el segon grup de perseguidors amb 42 punts. El Martinenc manté un fil de vida en la cursa per l'ascens després de superar El Morell per 2 a 0. Els del Guinardó son cinquens amb 41 punts, a nou del Santfeliuenc i a deu de l'Ascó.
Onze finals per endavant i la Primera Catalana 2012-2013 amenaça amb una emoció increïble. Ascó, 51 punts; Santfeliuenc, 50 punts; Viladecans, 49 punts ... algú en dóna més. Com per no omplir a rebentar Les Grases en les nostres sis finals a casa.

El gran favorit per a l'ascens ha vist com Santfe i Viladecans li retallen punts.

El millor Santfe de la història s'apropa a només un punt de l'Ascó

La UD Viladecans está fent una temporada per emmarcar amb una solvència en els resultats aclaparadora. Font de la imatge: golcat.com